"DIDIER LAB" REGENERUOJANTIS RANKŲ IR PĖDŲ KREMAS "BEAUTÉ" Išskleisti

"DIDIER LAB" REGENERUOJANTIS RANKŲ IR PĖDŲ KREMAS "BEAUTÉ"

22,99 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Pagrindiniai ingredientai:

  • Grynas taukmedžio sviestas: apsaugo odą nuo išsausėjimo, ramina sudirgusią m jautrią ir pažeistą odą. Turtingas riebiosiomis rūgštimis, vitaminais A ir E, linoleno rūgštimi. Natūrali apsauga nuo UV spindulių.

  • Bičių vaškas: sukuria apsauginį odos sluoksnį. Tai taip pat yra drėgmę užrakinanti ir išlaikanti medžiaga, kuri pritraukia vandenį. Abi šios savybės padeda odai išlikti hidratuotai.

  • Šlapalas: giliai drėkinti ir minkštintą storą, šiurkščią, besisluoksniuojančią ar nuospaudų turinčią odą. Jam veikiant odos viršutiniame epidermio sluoksnyje susidaro apsauginė plėvelė, kuri neleidžia drėgmei pasišalinti iš giluminių odos sluoksnių. 

  • Pieno bakterijų fermentas: padeda nuraminti odą, mažina odos sausumo, tempimo ir sudirginimo pojūčius. Tokiu būdu pieno bakterijos ramina ir subalansuoja jūsų odą, lyg probiotikai veikai jūsų skrandį. Tai tikras išsigelbėjimas Jūsų odai.

  • Saldžiųjų migdolų aliejus: emolientas ir minktinamosiomis sąvybėmis pasižymintis ingredientas, kuriame gausu vitaminų, kurie skatina odos apsaugą ir ląstelių atsinaujinimą.

  • Vitaminas E: pagreitina pažeistos odos gijimo procesus, drėkina odą ir padeda greičiau atstatyti pažeistą sluoksnį. Stiprus antioksidantas, kovojantis su odos senėjimu.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.