Wella Invigo Nutri-Enrich šampūnas 250ml Išskleisti

Wella Invigo Nutri-Enrich šampūnas 250ml

11,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Sausų plaukų šampūnas Wella Invigo Nutri-Enrich Shampoo intensyviai drėkina, maitina pažeistus ir išsausėjusius plaukus. Šis ypatingas šampūnas pasižymi nepaprastu lengvumu, o unikali putojanti formulė leidžia lengvai paskirstyti putas ant plaukų ir galvos odos. Šampūnas su Nutri Enrich kompleksu turi daug maitinančių ingredientų, kurie puoselėja plaukus nuo šaknų iki galiukų, suteikia ypatingo švelnumo bei išsaugo reikiamą drėgmės kiekį plauko viduje.  Žvilgesio suteikiantis kompleksas, praturtintas riebiosiomis rūgštimis, akivaizdžiai atgaivina sausus, porėtus plaukus, išlygina plauko žvynelius, todėl plaukai tampa glotnesni ir daug labiau spindi. Wella Nutri-Enrich Invigo  šampūnas tai ypatinga pagalba ypač sausiems ir pažeistiems plaukams, kuriuos reikia stipriai gaivinti ir atstatyti. Nustebsite, kaip šis šampūnas jau po pirmo panaudojimo suteikia plaukams lankstumo, purumo ir žvilgesio. Tinka ploniems, silpniems, sausiems ir ypač pažeistiems plaukams. Skirta profesionalams.

Naudojimas. Tolygiai paskirstykite šampūną ant šlapių plaukų ir švelniai įmasažuokite, gerai išskalaukite vandeniu. Esant reikalui, procedūrą pakartokite.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.