ASTRA CÉST GLOW švytėjimą suteikianti priemonė No2 Išskleisti

ASTRA CÉST GLOW švytėjimą suteikianti priemonė No2

Translator

Detaliau

6,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator

Švytintis veido atspalvis, sukurtas grynoje šilkinės pudros šviesoje, paryškina pagrindinius veido bruožus, puikiai susiliedamas su oda. C'est Glow (This is Glow) Highlighter yra kompaktiškas pudra, galinti sukurti atspindžius ant skruostikaulių, kupidono lanko ir antakių, taip pat raktikaulių ir dekoltė. Jo nepastebimos ir apgaubiančios tekstūros sudėtyje yra kukurūzų krakmolo – natūralios raminančios medžiagos, kuri padeda išlaikyti odą švelnią, sausą ir tankią, medvilnės sėklų aliejus, kuris maitina, netepdamas ir neapsunkindamas, ir fitoskvalano (skvalano), natūralaus minkštiklio, gauto rafinuojant alyvuogių aliejų. . Minkšto fokusavimo agento buvimas taip pat padeda optiškai sumažinti netobulumus, todėl veido spalva tampa šviesi ir kompaktiška. Shade 02, ant šviesesnės odos fototipų, puikiai tiks ir kaip švelnaus auksinio blizgesio bronzantas. Dermatologiškai patikrintas.

   

Sudėtis: Žėrutis, talkas, kaprilo/kaprio trigliceridas, skvalanas, sintetinis fluoro flogopitas, Zea mays (kukurūzų) krakmolas, magnio miristatas, silicio dioksidas, Gossypium herbaceum (medvilnės) sėklų aliejus, 1,2-heksandiolis, kaprilino polikolis, trolinopolis. . +/- (gali būti): CI 77891 (titano dioksidas), CI 77491 (geležies oksidai).

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.