MollyLac raudonas štampavimo lakas Nr5 10ml Išskleisti

MollyLac raudonas štampavimo lakas Nr5 10ml

Translator
Translator

Detaliau

3,50 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator

Unikali kolekcija klasikinių nagų lakų, kurių nereikia kietinti lempoje. Jei nemėgstate kurti įmantrių raštų ir domitės gražiomis stilizacijomis – jums patiks štampuoti! Puiki kokybė, stipri pigmentacija, unikalios spalvos. Atspindėkite net smulkiausias detales ir kurkite nedidelius meno kūrinius derindami skirtingus raštus ir spalvas. Štampavimas dar niekada nebuvo toks lengvas ir malonus! stiprus spalvos neskaidrumas ir kreminė tekstūra užtikrins patogią darbo aplinką, o tanki ir vidutiniškai išdžiūvusi formulė užtikrins Jūsų darbo greitį. Jie puikiai pasiskirsto ant lėkštės, nesukeldami dryžių ir įbrėžimų. Dėl unikalios kompozicijos raštas greitai išdžiūsta, kai jis perkeliamas ant nago, kad jūsų raštas neišteptų ir nejudėtų! Greitos ir akį traukiančios dekoracijos po ranka.

Kaip naudoti:
1. Pasirinktą raštą padenkite ant spaudo plokštelės arba plokštelės antspaudų laku
2. Nuvalykite lako perteklių per stipriai neprispausdami prie paviršiaus
3. Labai efektyviai pridėkite geriausią silikoninį antspaudą ant plokštelės su raštu ir iškart užtepkite viską ant pasirinkto nago
4. Norėdami pritvirtinti formavimą, padenkite visą nagą bespalviu laku / viršų.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.