LOVELY Glue Booster su tropinių vaisių aromatu Išskleisti

LOVELY glue booster tropical fruits15ml

12,50 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Glue Booster Lovely naudojamas, kai reikia paspartinti klijus, kai klijai džiūva nestabiliai arba kai patalpoje yra nenormalus mikroklimatas (t. y. neatitinka standartinių sąlygų).

Standartinės mikroklimato sąlygos dirbant su klijais: Patalpos temperatūra: 18-22°C, santykinė oro drėgmė 40-70%).

Pagrindinė veiklioji medžiaga yra N,N-dimetiletanolaminas (dimetiletanolaminas). Dimetiletanolaminas turi ir hidroksilo, ir aminų grupę, todėl šis aminoalkoholis gali veikti kaip cianoakrilato klijų anijoninės polimerizacijos iniciatorius.

Kai produktas naudojamas blakstienų priauginimui, jis sukelia cheminę reakciją tarp cianoakrilato ir aminorūgšties, dėl kurios klijų polimerizacija pradedama.

Priemonės pH yra šiek tiek šarminis 7,5. Ši švelniai šarminė pH sukuria optimalias klijų darbo sąlygas. Nustatyta, kad, pavyzdžiui, susikaupiančių klijų sukibimo laikas padidinamas iki 1,5 s, kai klijavimo greitis yra 2s

Klijų kietėjimo procesas taip pat tampa stabilesnis esant nenormalioms mikroklimato sąlygoms. 

Priemonė skirta paspartinti ir stabilizuoti blakstienų priauginimo veikimą ir užtikrina stabilų veikimą nestandartinėmis mikroklimato sąlygomis.

Naudojimas: tepkite ant natūralių blakstienų!

  

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.