Claresa statybinis gelisSoft&Easy pink champagne 45g Išskleisti

Claresa statybinis gelis Soft&Easy pink champagne 45g

Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

12,47 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Dėl naujoviškos unikalios struktūros ir tankio gelio formulės jis puikiai išlyginamas, todėl net ir nelabai patyręs vartotojas atleidžia klaidas.Tiksotropija (skysčio atmintis) taip pat palengvina greitą darbą. Formuojant naudojant SOFT&EASY nereikia dengti dildymo ar viršutinio sluoksnio – tiesiog nuvalykite dispersinį sluoksnį Cleaner ir intensyviai blizgantys nagai yra paruošti!
Modernus gelio receptas, pasižymintis puikiu sukibimu*, leidžia išlyginti, sukietinti ir pailginti nago plokštelę net ir plonu sluoksniu, taip garantuojant modelio išvaizdą, panašų į natūralaus nago plokštelės išvaizdą, išsilaikant mažiausiai 4 savaites (!). Tai taip pat apsaugo nuo nagų lūžinėjimo ir trupėjimo, todėl jie gali augti daug ilgiau. Speciali „Heatless“ formulė dėl žemos polimerizacijos temperatūros sumažina kepimą lempoje iki minimumo.
Išbandykite ir pamatysite, kad nuo šiandien SOFT&EASY BUILDER GEL yra jūsų #musthave!

SOFT&EASY BUILDER GEL yra 8 naudingų spalvų:

CLEAR – skaidrus, puikiai tinka kaip statybinė ir išlyginamoji bazė visų spalvų hibridiniams lakams
NATURAL – natūrali, subtili nude spalva, parinkta taip, kad atitiktų natūralią odos spalvą; puikiai veikia ir pats, nereikalaujant papildomo lako, dengia iki 90%!
MILKY PINK - švelni, balinta rožinė, puikiai tinka ir kaip pilnavertis manikiūras, ir kaip prancūziško ar Baby Boomer įvaizdžio pagrindas, padengia iki 90%!
BABY PINK - saldainis, saldus rožinės spalvos atspalvis, puikiai tinka ir vienas kaip pilnavertis manikiūras arba kaip prancūziško ar Baby Boomer įvaizdžio pagrindas, padengia iki 90%! Labiausiai patiko mūsų testuotojams!
CHAMPAGNE – natūralus, subtilus nude atspalvis su blizgančiomis aukso dalelėmis, kurios suteikia išskirtinai įspūdingą apdailą. Puikiai tinka naudoti kaip pilnavertį manikiūrą arba kaip įmantresnio stiliaus pagrindą, padengia iki 90%!
GLAM PINK - pastelinis, subtilus rožinės spalvos atspalvis su blizgančiomis sidabro dalelėmis, puikiai tinka ir kaip pilnavertis manikiūras arba kaip pagrindas tolimesniam modeliavimui, dengia iki 90%!
PINK CHAMPAGNE – subtilus, saldainių rožinis su unikalia rausva dalele. Puikiai veikia kaip atskiras stilius, nereikia naudoti papildomo lako. Apima iki 90%!
GOLD PROSECCO – šviesiai smėlio spalvos su subtiliomis aukso dalelėmis. Puikiai veikia kaip atskiras, subtilus stilius ir sukuria gražų kriauklės efektą ant jūsų nagų! Apima iki 90%!
Pagrindinės funkcijos:
Savaime išsilyginantis, su tiksotropija (skysčio atmintis) – LENGVAS!
Daugiafunkcis – GREITAS!*
Puikus sukibimas* ir ilgaamžiškumas – ILGAI!
Su intensyviu blizgesiu – GRAŽU!
Su „Heatless“ formule - UFF, NEKEPA LAMPOJE!
Naudojimas: natūralios nago plokštelės papildymas ir grūdinimas bei nagų priauginimas - BINGO!
CLARESA gaminiai – sukurti naudojimui namuose, pasirinkti profesionalų!

*Atminkite, kad kiekviena nago plokštelė yra skirtinga ir reikalauja individualaus požiūrio, todėl esant ypač reikliems nagams, gelio sukibimui sustiprinti galite naudoti losjoną iš mėgstamos Claresa Base.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.