Elegante Platinum T9 daugiafunkcis įrenginys Išskleisti

Elegante Platinum T9 daugiafunkcis įrenginys

Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

1 400,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator

Profesionalus Elegante Platinum T9 yra daugiafunkcis įrenginys, kuriame naudojami naujausi technologiniai pasiekimai. Futuristinis korpusas su dideliu, pakreipiamu ekranu pagamintas iš aukštos kokybės komponentų, o intuityvus meniu palengvina naudojimą. Prietaisas skirtas kosmetologijos ir estetinės medicinos pramonei. Grožio kombainas yra puikus sprendimas grožio salonuose, leidžiantis žymiai išplėsti procedūrų pasiūlą. Prietaisas leidžia atlikti jauninančias, prieš spuogus, kraujagysles, spalvas mažinančias, anticeliulitines, liekninančias ir kūno formavimo procedūras.

Intuityvus valdymo pultas yra pagrindinis įrenginio elementas, užtikrinantis naudojimo patogumą. Galimybė koreguoti gydymo parametrus ir įvairias galimybes, pavyzdžiui, pasirinkti gydymo režimą ar tipą, leidžia koreguoti aparato veikimą pagal specifinius kliento poreikius. Aiškus ekranas leidžia lengviau stebėti gydymo eigą, todėl kombaino naudojimas tampa dar patogesnis ir efektyvesnis.
Pažangus kosmetikos kombainas Elegante Platinum T9 yra universali priemonė veido ir kūno priežiūros srityje. Naudojamos naujoviškos technologijos leidžia atlikti daugybę specializuotų procedūrų. Specialiai parinktos galvutės leidžia koncentruotai veikti įvairius odos sluoksnius, o tai atneša matomus ir ilgalaikius rezultatus, o tuo pačiu suteikia visapusišką ir individualizuotą priežiūrą. Grožio kombinatas „Elegante Platinum T9“ ne tik praplečia grožio salonų pasiūlą, bet ir pateisina klientų lūkesčius siūlydamas įvairias, pagal unikalius poreikius pritaikytas procedūras.
Ultragarso terapijai skirtos galvutės naudoja akustines bangas, kurių dažnis viršija žmogaus ausies klausos slenkstį, kad palengvintų veikliųjų medžiagų prasiskverbimą į gilesnius odos sluoksnius, įtakojančių procedūrų efektyvumą. Jie taip pat atlieka gilų odos mikromasažą, suaktyvindami atitinkamas ląsteles efektyviai kolageno ir elastino gamybai, prisideda prie gilios odos regeneracijos, palaiko natūralius jos atsinaujinimo procesus ir gerina bendrą jos būklę.
Aukšto dažnio radijo bangos giliai įsiskverbia į visus odos sluoksnius, efektyviai pagreitindamos audinių regeneraciją. Ši procedūra naudoja radijo dažnio energiją gilesniems odos sluoksniams šildyti, taip skatinant kolageno ir elastino gamybą, maitinant ir prisotinant odą deguonimi, todėl rezultatai matomi jau po pirmos procedūros. Radijo dažnio procedūros dėka oda tampa elastingesnė, išlyginamos ir sumažėja raukšlės. Gydymas taip pat bus sąjungininkas kovojant su varnų kojomis, raukšlėmis ir oda, kuri iš pirmo žvilgsnio nėra gyvybinga.

Gydymo metu šaldomos eritemos, trūkusių kapiliarų ir hemangiomų paveiktos vietos, suteikiamas gilus palengvėjimas. Jis atlieka svarbų vaidmenį vėsinant odą, mažinant patinimą, šalinant hemangiomas ir eritemą, taip pat atpalaiduojant raumenis. Tai pagerina klientų komfortą, ypač šilumą generuojančių procedūrų metu, ir padidina kosmetinių procedūrų efektyvumą. Jo funkcija yra nuraminti odą, didinti kliento komfortą, sumažinti galimą šalutinį poveikį ir palaikyti daugelio kosmetinių procedūrų veiksmingumą.

Šiuolaikinė ir neinvazinė kosmetinė procedūra tampa vis populiaresnė kaip odos priežiūros metodas. Specialiomis galvutėmis švelniai pašalinamas epidermio raginis sluoksnis. Jie efektyviai pašalina negyvas ląsteles, nešvarumus ir nedidelius netobulumus, tuo pačiu skatina regeneracinius procesus. Saugi ir patogi procedūra pagerina odos tekstūrą, sumažina raukšles ir pašalina spalvos pakitimus, suteikdama greitus rezultatus. Po deimantinės dermabrazijos oda tampa atnaujinta, lygi ir spindinti, nereikia ilgalaikio sveikimo. Puikus sprendimas efektyviai pagerinti odos būklę be invazinių procedūrų.

Neinvazinis gydymas, kuris yra veiksmingas sprendimas žmonėms, ieškantiems veido patempimo nenaudojant skalpelio, yra pagrįstas mikrosrovių naudojimu. Tokio tipo elektrostimuliacija padidina raumenų skaidulų susitraukimą, skatina raumenis dirbti ir taip pagreitina toksinų ir vandens pertekliaus pašalinimo iš organizmo procesą. Impulsai stimuliuoja kolageną ir elastiną gilesniuose odos sluoksniuose, todėl pagerėja elastingumas, stangrumas ir sumažėja smulkių raukšlių. Šiuolaikinis gydymas

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.