4Rico kėdė QS-185 eko oda, pilka Išskleisti

4Rico kėdė QS-185 eko oda, pilka

pristatymas 5-10 d.d.

45,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

4Rico baldai sujungia funkcionalumą ir komfortą. Jų pasiūloje esančios kėdės ir kosmetinės kėdės išsiskiria plačiu raštų, spalvų ir apmušalų medžiagų pasirinkimu. Jie bus rafinuotas bet kurios erdvės akcentas – tiek profesionaliai, tiek namuose.
Stilinga 4Rico QS-185 kėdė ant medinių kojų pasižymi nesenstančia elegancija ir minimalizmu. Jis puikiai tiks tiek moderniame, tiek labiau klasikiniame interjere, suteikdamas jiems savitą išraišką. Estetika, ergonomiškai profiliuotas atlošas ir naudojimo patogumas leidžia kėdei patenkinti net išrankiausių naudotojų reikalavimus. Jis išsiskiria universaliu panaudojimu – idealiai tinka profesionaliems biurams, grožio salonams, nagų salonams, biurams ar elegantiškiems priėmimams, tačiau puikiai tinka ir namuose.
Sėdynė užpildyta kempine ir aptraukta iš malonios liesti pilkų atspalvių eko odos, kurią labai lengva valyti. Nedideles dėmes ir nešvarumus galima lengvai pašalinti šiek tiek drėgna servetėle. Estetinis skiautinis ir kruopštus susiuvimas sukuria elegantišką stilių, o juodų atspalvių metalinis rėmas baldams suteikia stabilumo. Matine apdaila medinės kojelės yra padengtos plastikine apsauga, papildomai apsaugančia nuo atsitiktinio pažeidimo. Skandinaviško stiliaus kėdė – patogus baldas, kuris papuoš bet kurio grožį saloną.

Tikslūs matmenys pateikti nuotraukoje.
Komplekte: sėdynė, metalinis rėmas, 4 kojos, surinkimo komplektas.

Duomenys:
Apmušalų medžiaga: eko oda
Apmušalų spalva: pilki atspalviai
Rėmo spalva: juodi atspalviai
Kojų spalva: buko mediena

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.