Indigo kūno šveitiklis Seventh Heaven - Shea, 300g Išskleisti

Indigo kūno šveitiklis Seventh Heaven - Shea, 300g

13,50 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Ar jums patinka saldūs, gėlių kvapai su žiupsneliu paslaptingumo? Mums taip pat! Štai koks yra stambiagrūdis „Seventh Heaven“ pilingas su cukrumi. Be nuostabaus kvapo - gėlių-šipro kompozicijos su mandarinų, rožių ir baltų gėlių atspalviu, kuris lydės Jus visą dieną, taip pat profesionaliai pasirūpins Jūsų oda. Ji bus sudrėkinta, glotni ir itin maloni liesti. Išbandykite Septintąjį dangų ir pasijuskite kaip danguje!

Pagrindinės veikliosios medžiagos:
- Taukmedžio sviestas
- Kakavos sviestas
- Kokosų aliejus
- Migdolų aliejus
- Makadamijos aliejus

Kvapų natos: muskatas, samanos, jazminai, rožė, slėnio lelija, hiacintas, juodieji serbentai, mandarinai, slyvos. 

Indigo kūno šveitiklis valo, drėkina ir stangrina, prideda elastingumo, daro odą lygią ir malonią liesti. Švelniai, bet efektyviai nušveičia negyvą odą, palaiko kitų produktų įsisavinimą, pvz. kūno losjonas. Jo kvapas ilgai išlieka ant odos, reguliariai naudojant gerina odos išvaizdą ir mažina celiulitą.

Paskirstykite šveitiklį ant drėgnos odos ir masažuokite sukamaisiais judesiais. Po kelių akimirkų kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Priemonė palieka ant odos švelnią plėvelę, kurios dėka iškart pajusite drėkinamąjį poveikį.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.