EXO elektrinis kulnų skustuvas Išskleisti

EXO elektrinis kulnų skustuvas

pristatymas 5-10 d.d.

35,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

EXO elektrinis kulnų šveitiklis leidžia greitai, efektyviai ir neskausmingai pašalinti išsausėjusį, suragėjusį epidermį. Belaidis įrenginys leidžia pagerinti kulnų odos švelnumą ir elastingumą, kruopščiai rūpinantis gera jų būkle. Produktas apjungia patogumą, efektyvumą ir naudojimo saugumą, kad būtų užtikrintas profesionalus pėdų priežiūros lygis.
Didelė prietaiso galia leidžia be pastangų pašalinti negyvą, kietą epidermį – abrazyvinė galvutė sukasi dideliu greičiu, todėl puikiai pašalinama suragėjusi oda. Prietaisas aprūpintas įkraunama baterija, o belaidžio veikimo galimybė labai įtakoja judėjimo laisvę ir naudojimo patogumą. Įkrovimas vyksta per USB-C lizdą. Sukimosi greitį galima reguliuoti trimis lygiais – diodas spalva nurodo, koks lygis konkrečiu momentu pasirinktas – taip priderinant galią prie odos būklės. Rinkinį sudaro trys skirtingos gradacijos nerūdijančio plieno galvutės: kietai odai pašalinti, subtilesniam dildymui ir poliravimui išlyginimui.

Elegantiškas, itin blizgus dizainas. Dėl apvalios formos ir kompaktiškų matmenų prietaisas yra ergonomiškas ir nenuvargina rankos. Mėlynas korpusas pagamintas iš poliruoto plastiko, todėl yra patvarus ir lengvai valomas. Pridedamas dangtelis leidžia apsaugoti jį ne naudojimo metu.

Prieš naudodami atidžiai perskaitykite instrukcijas. Nutraukite naudojimą, jei pajusite odos sudirginimą.
Komplekte: nuėmiklis, dangtelis, keičiamos metalinės galvutės, C tipo įkrovimo laidas, vadovas.

Spalva: mėlyna
Medžiaga: ABS
Veikimo laikas su pilna baterija: 2 valandos
Galia: 15W
Maitinimo įtampa: 3,7V
Įkrovimo įtampa: 5V

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.