Podoland pedikiūro/ manikiūro antgalių rinkinys Išskleisti

Podoland pedikiūro/ manikiūro antgalių rinkinys

Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

65,36 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator

Podologo sukurtas frezos antgalių rinkinys. Turi nedidelius spiralinius pjūvius ir specialų pjūvių pasvirimo kampą, leidžiantį nuimti pėdų gydymo kompozitus. Tinkamas pjūvių tankis leidžia tolygiai ir efektyviai dirbti su pėdų gydymo medžiaga. Įrankis, pagamintas tik iš grūdinto karbido, užtikrina saugų ir kontroliuojamą darbą. Be to, pjūvių aštrumas ir gylis leidžia greitai ir tiksliai paruošti medžiagos paviršių ir nago plokštelės pažeidimus. Pjaustyklė apsaugota specialia DLC „Diamond Like Carbon“ danga, kuri yra itin kieta, atspari dilimui ir korozijai, kas svarbu dirbant dideliu greičiu.

Šie antgaliai tinka dirbti su pažeistų nagų atvejais, ruošiant rekonstrukciją, saugiai trumpinant nagus ir pašalinant seną laką. Martensitinis nerūdijantis plienas, gamybos metu buvo papildomai grūdintas, todėl antgaliai itin patvarūs ir kieti, kas lemia išskirtinį atsparumą dilimui.

Smulkūs, skersiniai pjūviai, panašūs į keraminių pjaustytuvų, leidžia greitai paruošti kietas medžiagas, tokias kaip akrilas, gelis. Jo apvali forma leidžia pasiekti sunkiai pasiekiamas nago plokštelės vietas, o išskirtinis patvarumas leis pašalinti kitiems antgaliams per kietus fragmentus.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.