Glotninamasis aliejus be oksidantų Wella Oil Reflections 30 ml Išskleisti

Glotninamasis aliejus be oksidantų Wella Oil Reflections 30 ml

Šiuo metu produkto neturime

10,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Aliejus plaukams Wella Oil Reflections yra išskirtinė, plaukus atgaivinanti, maitinanti ir blizgesio suteikianti profesionali plaukų priežiūros priemonė, kuri akimirksniu išryškina plaukų atspalvius ir tonus. Nepakartojama plaukų išvaizda – tai patirtis, kurią galima pamatyti, paliesti ir pajausti.

Aliejus Wella Oil Reflections puikiai tinka visų tipų plaukams, intensyviai puoselėja ir prižiūri plaukus. Sudėtyje esančios ypatingai vertingos medžiagos užtikrina natūralią ir sveiką plaukų išvaizdą. Kokosų aliejus padeda atkurti pažeistų ir nualintų plaukų struktūrą, maitina plaukus ir suteikia natūralaus blizgesio. Avokadų aliejus daro plaukus elastingesnius, glotnesnius ir paklusnesius. Makadamijos aliejus maitina ir minkština plaukus, neleižia jiems veltis, tausoja plaukų spalvą ir sukuria natūralią apsaugą nuo ultravioletinių spindulių. Vitaminas E, kaip ir Macadamijos aliejus pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, leidžiančiomis naudingoms medžiagoms prasiskverbti į plaukus ir sukurti apsauginę plėvelę. Aliejus Wella Oil Reflections tinka visų tipų plaukams, ypač atgaivina dažytus plaukus, suteikdamas jiems nuostabaus minkštumo ir sveiko spindesio.

Naudojimo instrukcija: norėdami suteikti plaukams lengvumo ir lygumo nedidelį kiekį aliejaus Wella Oil Reflections paskirstykite ant sausų plaukų. Drėgnus plaukus ištepkite aliejumi ir formuokite arba džiovinkite kaip įprastai suteikdami plaukams papildomą apsaugą. Naudojant aliejų ant užbaigtos šukuosenos plaukai spindės, o plaukų spalva atrodys ryškesnė ir intensyvesnė.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.