Naujas KODI Rubber Top Gel, 15ml Išskleisti

KODI Rubber Top Gel, 15ml

Translator
Translator
Translator
Translator

Detaliau

12,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Translator
Translator
Guminis viršutinis dangos paviršius/apdaila geliniam lakavimui,
15 ml - Guminis viršus Kodi profesionalas Kodi Professional prekės ženklas yra pasirengęs pristatyti atnaujintą bestselerių liniją, tarp kurių legendinis guminis viršus Rubber Top Gel yra nuolat aukštos kokybės ir patobulinto dizaino.
15 ml buteliukas. Rubber Top Gel yra elastinga guminė viršutinė gelinio lakavimo danga, naudojama paskutinėje procedūros stadijoje, atliekanti keletą užduočių: apsaugo dekoratyvinę gelinio lako dangą nuo išorinių veiksnių įtakos; užtikrina nepriekaištingą stabilumą ir elastingumą, užkerta kelią skilimui ir lupimuisi; atlieka estetinę funkciją, suteikdama nagams išbaigtą ir išpuoselėtą išvaizdą.
Nuoseklumas su optimaliu tankiu ir klampumu supaprastina gaminio užtepimą ir paskirstymą tolygiu ir plonu sluoksniu, neskleisdamas. Rubber Top Gel turi dispersinį sluoksnį.
Naudojimo rekomendacijos: tepti plonu sluoksniu.
Polimerizacijos laikas: UV lempa 36W — 2 minutės; LED - 60 sekundžių. Jis lengvai pašalinamas suminkštinant naudojant specialų įrankį Tips Off (skystis geliniam lakui ir akrilui nuvalyti). Prieš pašalinant, rekomenduojama poliruoti Rubber Top Gel paviršių. Išleidimo forma: raudono matinio stiklo butelis, tūris 15 ml. Uždenkite šepetėliu.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.