ITALWAX SOLO cukraus pasta STRONG, 180g Išskleisti

ITALWAX SOLO cukraus pasta STRONG, 180g

Translator

Detaliau

8,75 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Italwax Solo Strong cukraus pasta indelyje yra puikus efektyvaus plaukų šalinimo ir švelnios odos priežiūros derinys. Ši kieta pasta yra pagaminta iš aukštos kokybės natūralių ingredientų, kurie efektyviai ir neskausmingai pašalina nepageidaujamus plaukus. Dėl unikalios pastos formulės ją lengva užtepti ir ištempti ant odos, apgaubiant kiekvieną plaukelį ir pašalinant jį nuo šaknų. Italwax Solo Strong cukraus pasta pasižymi dideliu sukibimu ir tvirtumu, todėl tai yra idealus pasirinkimas net ir šiurkščiausiems plaukams pašalinti. Jis ne tik efektyviai šalina plaukus, bet ir maitina bei drėkina odą, todėl ji tampa lygi ir šilkinė. Šviežumo ir natūralios energijos aromato Italwax Solo Strong cukraus pasta leidžia pasiekti tobulų plaukų šalinimo rezultatų be dirginimo ar paraudimo.Atraskite galingą ir švelnią Italwax cukraus pastos galią ir mėgaukitės lygia bei nepriekaištinga oda.

Naudojimo būdas: Tepti ant švarios, sausos odos, nuo plaukų augimo, šalinti pagal plaukų augimą! Nuimdami odą šiek tiek ištempkite. Kartokite procedūrą ne daugiau kaip 3 kartus vienoje srityje.

Sudėtis: indelis su cukraus pasta, 2 medinės mentelės, naudojimo instrukcija.

Svoris: 180 gramų

Naudojimo sritis: bet kuriai kūno vietai.

Taikymo būdas: rankinis, naudojant mentele.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.