ITALWAX SOLO cukraus pasta SOFT, 180g Išskleisti

ITALWAX SOLO cukraus pasta SOFT, 180g

Translator

Detaliau

8,75 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Italwax Solo Soft cukraus pasta indelyje yra puikus švelnumo ir efektyvumo derinys jūsų plaukų šalinimui. Minkšta ir lygi pastos tekstūra užtikrina lengvą tepimą ant odos ir neskausmingą nepageidaujamų plaukų šalinimą. Pagaminta iš aukštos kokybės natūralių ingredientų, pasta pasižymi drėkinančiomis ir minkštinančiomis savybėmis, todėl depiliacijos metu galite kruopščiai prižiūrėti odą. Italwax Solo minkšta cukraus pasta puikiai sukimba, sugriebia kiekvieną plauką ir pašalina juos nuo šaknų, kad rezultatai būtų ilgalaikiai. Ši švelni formulė idealiai tinka jautrioms vietoms, tokioms kaip veidas, pažastys ir bikiniai. Jis veiksmingai pašalina net pačius ploniausius ir trumpiausius plaukelius, todėl oda tampa lygi, švelni ir nedirgina. Gaivaus aromato ir malonios tekstūros Italwax Solo cukraus pasta leidžia mėgautis patogiu ir efektyviu plaukų šalinimu patogiai namuose. Suteikite savo odai švelnią Italwax cukraus pastos priežiūrą ir mėgaukitės savo odos glotnumu bei grožiu


Naudojimo būdas: Tepkite ant švarios, sausos odos, nuo plaukų augimo, šalinkite pagal plaukų augimą! Nuimdami odą šiek tiek ištempkite. Kartokite procedūrą ne daugiau kaip 3 kartus vienoje srityje.

Sudėtis: indelis su cukraus pasta, 2 medinės mentelės, 5 juostelės, naudojimo instrukcija.

Svoris: 180 gramų
Naudojimo sritis: bet kuriai kūno vietai.

Taikymo būdas: rankinis, naudojant mentele.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.