Gabbiano registratūros staliukas G26G juodas Išskleisti

Gabbiano registratūros staliukas G26G juodas

Translator
Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

488,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Translator
Stilingas Gabbiano G26G registratūros stalas bus puiki vitrina profesionaliam salonui, tiek kirpyklai, tiek grožio salonui. Baldai patraukia dėmesį, palieka nepamirštamą įspūdį ir puikiai dera prie išskirtinių biurų atmosferos. Jis išryškins ypač žavingus interjerus, o kartu ženkliai pagerins darbo vietos organizavimą.

Registratūra sukurta taip, kad būtų kuo erdvesnis ir praktiškiausias baldas. Naudojimo patogumui jame yra: trys atviros skirtingų dydžių lentynos, viena ištraukiama lentyna, rakinamas stalčius ir dvi uždaros spintelės su estetiškomis sidabro atspalvių rankenomis. Erdvės suplanuotos taip, kad visų svarbių dokumentų surinkimo vietoje būtų kuo lengviau sutvarkyti ir palaikyti tvarką.

Praktiškas stalviršis – sukuriantis puikią erdvę reikalingiems daiktams, tokiems kaip telefonas, biuro reikmenys ar kalendorius – turi specialią angą laidams, kuri leidžia lengvai prijungti kompiuterį ir kitą reikalingą įrangą. Apgalvoti sprendimai ir tinkamas lentynų išdėstymas suteikia puikias galimybes pritaikyti registratūrą individualiems poreikiams.

Šie baldai pagaminti iš kokybiškos, patvarios juodų atspalvių laminuotos plokštės, o lygius paviršius lengva palaikyti švarius – jei jie susitepa, tiesiog nuvalykite drėgna šluoste. Dekoratyvinė priekinė dalis aptraukta sintetine aukso atspalvių oda, kuri suteikia stilingą išvaizdą, užtikrina, kad baldai yra patvarūs ir lengvai valomi. Dekoratyvinės sagos suteikia elegancijos ir unikalumo, pabrėžia interjero charakterį. Registratūra buvo kruopščiai sukurta, yra stabili, o naudojamos medžiagos leidžia efektyviai naudoti daugelį metų.

Baldai nereikalauja surinkimo, išpakavus yra paruošti naudojimui.

Duomenys:

Laminuotos plokštės spalva: juodi atspalviai
Priekinės dalies spalva: aukso atspalviai

Priekinės dalies medžiaga: sintetinė oda

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.