4Rico kėdė QS-GW06G aksominė juoda Išskleisti

4Rico kėdė QS-GW06G aksominė juoda

Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

145,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
4Rico QS-GW06G kėdė, aptraukta malonia liesti medžiaga, yra aukštos kokybės, komforto ir funkcionalumo derinys, stebinantis prabangiu dizainu. Baldas su intriguojančiu audimu ant atlošo ir nugludintais aukso atspalvių elementais išsiskiria išskirtine elegancija. Puikiai tinka profesionaliam biurui ir naudojimui namuose.
Tinkamai profiliuotas, suapvalintas atlošas suteikia puikią nugaros atramą, o tinkamo aukščio porankiai leidžia teisingai išdėstyti rankas. Šie sprendimai suteikia naudojimo komfortą ir leidžia lengviau užimti ergonomišką padėtį, taip sumažinant raumenų įtampą. Metalinės aukso atspalvių kojelės yra padengtos plastikine apsauga, kuri apsaugo nuo atsitiktinio pažeidimo.
Malonus liesti, juodų atspalvių aksominis apmušalas suteikia kėdei savitumo, o estetiškai susipynęs audinys ant atlošo pabrėžia unikalią baldo išvaizdą. Tai suteikia išskirtinę išvaizdą ir užtikrina naudojimo patogumą. Aukso atspalvių rėmas suteikia elegancijos ir prestižo, puikiai derantis prie aksomo. Elegantiška kėdė 4Rico – tai išskirtinai patogus baldas, kuris papuoš bet kurio grožio salono registratūrą.

Į komplektaciją įeina: sėdynė, metalinis rėmas.

Duomenys:
Apmušalų medžiaga: aksomas
Apmušalų spalva: juodi atspalviai

Kojų spalva: auksiniai atspalviai

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.