4Rico kėdė QS-B801 Išskleisti

4Rico kėdė QS-B801

Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

75,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator

4Rico baldai sujungia funkcionalumą ir komfortą. Jų pasiūloje esančios taburetės ir kosmetinės kėdės išsiskiria plačiu raštų, spalvų ir apmušalų medžiagų pasirinkimu. Jie bus rafinuotas bet kurios erdvės akcentas – tiek profesionaliai, tiek namuose.
4Rico QS-B801 kėdė sujungia aukštą kokybę su funkcionalumu ir žavi savo prabangiu dizainu. Puikiai tinka tokioms procedūroms kaip makiažas ar antakių formavimas. Taip pat tai bus elegantiškas grožio salono registratūros elementas, pabrėžiantis išskirtinį interjero charakterį.
Su tvirtu dujiniu keltuvu, taburetė leidžia lengvai ir sklandžiai reguliuoti aukštį 60-80 cm ribose ir garantuoja naudojimo saugumą. Tai leidžia priderinti baldus prie individualių poreikių ir konkrečiu metu atliekamų procedūrų, užtikrinant aukštą naudojimo komfortą – tiek atliekant makiažą, tiek formuojant antakius, tiek atliekant kitą veiklą.
Baldas turi ergonomišką pėdų atramą ir atitinkamai profiliuotą atlošą. Šios funkcijos suteikia pakankamą kūno atramą, o tai sumažina raumenų įtampą, leidžia ilgai ir maloniai atlikti grožio procedūras. Be to, laisvas taburetės sukimas leidžia lengvai pakeisti padėtį, o tai žymiai padidina darbo efektyvumą.
Malonus liesti, pilkų atspalvių aksominiai apmušalai suteikia taburetei išskirtinio charakterio, o estetiškos siūlės ant atlošo, imituojančios apvalkalo formą, pabrėžia unikalią baldo išvaizdą. Dėl minimalistinės apdailos baldai puikiai tinka bet kokiam interjerui. Juodų atspalvių matinis rėmas suteikia elegancijos ir prestižo, puikiai derančio prie aksomo.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.