Gabbiano kirpimo kėdė Lille juoda Išskleisti

Gabbiano kirpimo kėdė Lille juoda

Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

450,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Elegantiška Gabbiano Lille-M kirpyklos kėdė su praktišku hidrauliniu keltuvu yra funkcionalus baldas, kuris taps bet kurio kirpyklos puošmena. Klasikinės spalvos, įdomus dizainas ir dekoratyvūs aukso atspalvių elementai suteikia skoningą išvaizdą. Aukštas funkcionalumas užtikrins komfortą tiek kirpėjams, tiek jo naudotojams.

Patvarus hidraulinis keltuvas leidžia reguliuoti sėdynės aukštį 48-55 cm ribose, net kai klientas sėdi kėdėje. Tai garantuoja ergonomiškesnį darbą, nes yra galimybė laisvai reguliuoti kėdės lygį tiek kliento, tiek kirpėjo ūgiui, taip pat visiško sukimosi galimybė. Puikiai profiliuotas sintetine oda aptrauktas atlošas leidžia užimti patogią padėtį. Tai užtikrina tinkamą nugaros atramą, o tai ypač svarbu daug valandų trunkančių procedūrų atveju. Vizualiai įdomus elementas čia – metalinė, poliruota, subtili aukso atspalvių detalė, jungianti atlošą su sėdyne. Sukurtos erdvės leidžia lengviau išlaikyti švarą salone, todėl galėsite lengvai iššluoti plaukus iš kiekvieno fotelio kampelio. Taip sutaupoma laiko ruošiant darbo vietą tarp klientų.

Tvirtas, apvalus pagrindas su gumine danga garantuoja stabilumą naudojimo metu. Dėl lygaus paviršiaus šį elementą lengva išlaikyti švarų. Reikšmingas privalumas – šiam modeliui skirta pėdų atrama, kuri užtikrina stabilų atramą vartotojo kojoms. Porankiai yra tinkamame aukštyje, o tai leidžia teisingai išdėstyti kliento pečius – tai reiškia, kad jis neįkiša galvos į pečius ir nelinksta – tai aiškiai palengvina tikslų procedūrų atlikimą, įskaitant kirpimą.

Patogus fotelis užpildytas patvariomis ir deformacijoms atspariomis putomis, kurios užtikrina ilgalaikį naudojimą, aukštą komfortą ir patogumą net per daugelį valandų trunkančių procedūrų. Apmušalai pagaminti iš malonios liesti sintetinės odos. Naudojant tokią medžiagą, įranga tampa atspari drėgmei, ilgaamžė ir labai lengvai valoma. Juodų atspalvių viršelis ir aukso spalvos dekoratyviniai elementai suteikia nesenstančios elegancijos. Visi metaliniai paviršiai poliruoti. Lille-M kirpyklos kėdė išsiskiria skoninga apdaila, kuri suteikia jai išskirtinio charakterio ir puikiai atrodo daugelyje profesionalių salonų.

Į komplektą įeina: sėdynė, pavara su pagrindu, atrama kojoms.

Duomenys:
Hidraulinis domkratas
Pagrindas: apvalus
Apmušalų medžiaga: sintetinė oda
Užpildo medžiaga: putplastis
Spalvos: juodos ir auksinės spalvos
Siųsti atsiliepimą
Šoniniai skydeliai
Istorija
Išsaugota

Prisidėti

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.