4Rico pasukama kėdė QS-GW01G aksominė tamsiai mėlyna Išskleisti

4Rico pasukama kėdė QS-GW01G aksominė tamsiai mėlyna

Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

113,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Veiksmingas dujinis keltuvas leidžia lengvai ir sklandžiai reguliuoti sėdynės aukštį tarp 41-57 cm. Tai leidžia kėdę pritaikyti pagal individualius poreikius ir atliekamas paslaugas, užtikrinant aukštą naudojimo komfortą – tiek atliekant makiažą, formuojant antakius, tiek atliekant kitą veiklą. Pilnas sukimosi mechanizmas pagerina darbo efektyvumą ir komfortą. Tinkamai profiliuotas atlošas užtikrina sėdėjimo komfortą, atramą nugarai ir palengvina teisingą pečių padėtį.
Dėl apdailos baldai traukia akį. Malonus liesti, tamsiai mėlynų atspalvių aksominis apmušalas suteikia unikalumo. Aukso atspalvių pagrindas suteikia elegancijos, puikiai derantis prie aksomo. Funkciniai ratukai užtikrina mobilumą, todėl dirbant lengviau perkelti kėdę ir judėti svetainėje. Dėl kruopštaus apdirbimo, naudojimo patogumo ir estetiškai supintos medžiagos ant profiliuoto atlošo kėdė atitinka net išrankiausių naudotojų reikalavimus.
Į komplektą įeina: sėdynė, pagrindas su pavara, surinkimo komplektas.
Duomenys:
Apmušalų medžiaga: aksomas
Pavara: dujos
Apmušalų spalva: tamsiai mėlyni atspalviai

Kojų spalva: auksiniai atspalviai

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.