Gabbiano Granada kirpyklos kėdė Išskleisti

Gabbiano Granada kirpyklos kėdė

Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

400,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator

Gabbiano – prabangus itališkas kirpyklų įrangos ir baldų prekės ženklas, išsiskiriantis patikimumu, kokybe ir atlikimo estetika bei dideliu naudojimo patogumu. Pasiūlyme yra didelis pasirinkimas funkcinės salono įrangos elementų, tokių kaip foteliai, plovyklos ir infrazonos.
Kirpyklos kėdė Gabbiano Granada su hidrauliniu keltuvu yra praktiškas baldas, kuris taps kirpyklos puošmena. Klasikinės spalvos, įdomus dizainas ir dekoratyviniai juodų atspalvių elementai suteikia elegantišką išvaizdą. Aukštas funkcionalumas užtikrins komfortą tiek kirpėjams, tiek jo naudotojams.
Patvarus hidraulinis keltuvas leidžia reguliuoti sėdynės lygį 45-53 cm, net kai klientas sėdi ant kėdės. Tai garantuoja ergonomiškesnį darbą, nes galima laisvai reguliuoti aukštį tiek kliento, tiek kirpėjo ūgiui. Kontūruotas atlošas, dekoruotas dygsniuotojais ir derančiomis sagomis, leidžia užimti patogią padėtį. Tai užtikrina tinkamą nugaros atramą, o tai ypač svarbu daug valandų trunkančių procedūrų atveju. Didelis privalumas, o kartu ir vizualiai įdomus elementas – subtili anga tarp atlošo ir sėdynės. Tai palengvina salono švarą ir leidžia lengvai iššluoti plaukus iš kiekvieno kėdės kampelio ir sutaupyti laiko ruošiant darbo vietą tarp klientų.
Tvirtas, apvalus pagrindas garantuoja stabilumą naudojimo metu. Lygus paviršius su veidrodine apdaila leidžia lengvai išlaikyti švarų šį elementą. Plati sėdynė, užpildyta atitinkamo kietumo putomis, užtikrina aukštą naudojimo komfortą ir patogumą net ir per daugelį procedūrų valandų. Reikšmingas privalumas – šiam modeliui skirta pėdų atrama, kuri užtikrina stabilų atramą vartotojo kojoms. Porankiai yra tinkamame aukštyje, o tai leidžia teisingai išdėstyti kliento pečius – tai reiškia, kad jis neįkiša galvos į pečius ir nelinksta – žymiai pagerina procedūrų, įskaitant kirpimą, efektyvumą. Taip lengviau tiksliai atlikti paslaugas.
Kėdė užpildyta putomis, kurios yra patvarios ir nesideformuoja, užtikrinančios patogų naudojimą ilgą laiką. Apmušalai pagaminti iš malonios liesti specifinės struktūros dirbtinės odos. Dėl tokios medžiagos naudojimo įranga yra atspari drėgmei, patvari ir lengvai valoma. Juodų atspalvių viršelis ir juodi dekoratyviniai elementai suteikia nesenstančios elegancijos. Jis išsiskiria skoninga apdaila, kuri suteikia išskirtinio charakterio ir puikiai atrodo daugelyje profesionalių salonų.

Detalesni matmenys pateikti nuotraukoje.

Į komplektą įeina: sėdynė, pavara su pagrindu, atrama kojoms.

Duomenys:
Hidraulinis keltuvas
Pagrindas: apvalus
Apmušalų medžiaga: dirbtinė oda
Spalvos: juodi atspalviai

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.