Gabbiano kirpyklos kėdė Linz auksinė juoda Išskleisti

Gabbiano kirpyklos kėdė Linz auksinė juoda

Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

405,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator

Aukštį galima reguliuoti dėl patvaraus hidraulinio keltuvo, kuris leidžia sklandžiai reguliuoti sėdynės lygį 46-62 cm diapazone – net ir klientui sėdint ant kėdės. Tai garantuoja ergonomiškesnį darbą, užtikrinantį galimybę laisvai reguliuoti kėdės lygį tiek kliento, tiek kirpėjo ūgiui. Tinkamai profiliuotas atlošas yra aptrauktas sintetine oda ir leidžia užimti patogią padėtį. Tai puikiai palaiko nugarą, o tai ypač svarbu daug valandų trunkančių procedūrų atveju. Didelis privalumas – skylė tarp atlošo ir sėdynės. Tai palengvina salono švarą ir leidžia lengvai iššluoti plaukus iš kiekvieno fotelio kampelio ir sutaupyti laiko ruošiant darbo vietą tarp klientų.

Tvirtas, plokščias, apvalus pagrindas garantuoja stabilumą naudojimo metu. Lygus paviršius su veidrodine apdaila leidžia lengvai išlaikyti švarų šį elementą. Plati sėdynė su putplasčio užpildu užtikrina aukštą naudojimo komfortą ir patogumą net per daug valandų trunkančias procedūras. Įrengus kėdę pilnu sukimosi mechanizmu, kirpėjo darbas tampa efektyvesnis ir patogesnis. Reikšmingas privalumas – šiam modeliui skirta kojų atrama, kuri užtikrina stabilų atramą vartotojo kojoms, o dekoratyvinė panelė suteikia stilingumo. Porankiai yra tinkamame aukštyje, todėl kliento pečiai gali būti tinkamai išsidėstę – tai reiškia, kad jis neįkiša galvos į pečius ir nelinksta – akivaizdžiai palengvina tikslų procedūrų atlikimą, įskaitant kirpimą.

Paprastumas ir didelis naudojimo komfortasPatogus baldas užpildytas patvariu, deformacijai atspariu putplasčiu, o apmušalai pagaminti iš malonios liesti sintetinės odos. Naudojamos medžiagos užtikrina patogų baldų naudojimą ilgą laiką ir padaro įrangą atsparią drėgmei, patvarią ir lengvai valomą. Juodų atspalvių viršelis ir aukso spalvos dekoratyviniai elementai suteikia nesenstančios elegancijos. Kirpyklos kėdė B212G išsiskiria minimalistiniu dizainu, suteikiančiu jai išskirtinio charakterio ir todėl kėdė puikiai atrodo daugelyje elegantiškų salonų.

Į komplektą įeina: sėdynė, pavara su pagrindu, atrama kojoms.

Duomenys:
Hidraulinis domkratas
Pagrindas: apvalus
Apmušalų medžiaga: sintetinė oda

Spalvos: juodos ir auksinės spalvos

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.