Kirpėjo kėdė Gabbiano Porto auksinė juoda Išskleisti

Kirpėjo kėdė Gabbiano Porto auksinė juoda

Translator
Translator
Translator
Translator
Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

412,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Translator
Translator
Translator

Elegantiškoje Gabbiano Porto-BM kirpyklos kėdėje sumontuotas efektyvus hidraulinis keltuvas, kuris užtikrina jos funkcionalumą. Tai žymiai padidina darbo efektyvumą ir garantuoja komfortą tiek kirpėjams, tiek naudotojams. Estetiškai pagamintas fotelis taps bet kurios kirpyklos puošmena.

Patvarus hidraulinis keltuvas leidžia reguliuoti sėdynės lygį 49-61 cm diapazone – net kai klientas sėdi kėdėje. Tai užtikrina ergonomiškesnį darbą, leidžiantį reguliuoti sėdynės lygį tiek kliento, tiek kirpėjo ūgiui. Vizualiai įdomus atlošas leidžia užimti patogią padėtį, suteikia puikią atramą nugarai, o tai ypač svarbu ilgalaikių procedūrų metu. Didelis šio modelio privalumas – tarp atlošo ir sėdynės paliktas tarpas. Lengviau išlaikyti švarą salone, nes galite lengvai iššluoti plaukus iš kiekvieno fotelio kampelio.

Pilnas kėdės sukimosi mechanizmas padaro kirpėjo darbą efektyvesnį ir patogesnį. Tvirtas, plokščias, kvadrato formos pagrindas garantuoja stabilumą naudojimo metu. Matinis, lygus paviršius suteikia elementui elegantišką išvaizdą ir palengvina jo švarą. Patogi sėdynė su putplasčio užpildu užtikrina aukštą naudojimo komfortą net ir per daugelį procedūrų valandų. Geometriniai, metaliniai aukso atspalvių porankiai leidžia teisingai išdėstyti kliento pečius.

Šiam modeliui skirta stilinga pėdų atrama užtikrina stabilią atramą kliento kojoms.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.