4Rico krzesło obrotowe QS-MF18G aksamit granatowe Išskleisti

4Rico pasukama kėdė QS-MF18G aksominė tamsiai mėlyna

Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

115,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Stilinga 4Rico QS-MF18G kėdė, aptraukta malonia liesti medžiaga, aukso atspalvių poliruotu pagrindu puikiai tiks bet kokiame interjere. Baldai išsiskiria nesenstančia elegancija ir yra itin universalūs – puikiai tinka profesionaliems biurams, įskaitant grožio saloną, nagų saloną, biurą ar elegantišką priėmimą, taip pat naudoti namuose.
Veiksmingas dujinis keltuvas leidžia lengvai reguliuoti sėdynės aukštį 47-59 cm. Tai leidžia kėdę pritaikyti pagal individualius poreikius ir atliekamas paslaugas, užtikrinant aukštą naudojimo komfortą – tiek atliekant makiažą, formuojant antakius, tiek atliekant kitą veiklą. Kėdė turi pilną sukimosi mechanizmą, kuris pagerina darbo efektyvumą ir komfortą. Kontūrinis atlošas užtikrina tinkamą nugaros atramą, o ant sėdynės pritvirtinta pagalvėlė su Velcro padidina naudojimo komfortą. Skylė tarp atlošo ir sėdynės palengvina svetainės švarą.
Dėl paprastos apdailos baldai traukia akį. Malonus liesti, tamsiai mėlynos spalvos aksominis apmušalas suteikia jai unikalų charakterį. Aukso atspalvių pagrindas prideda elegancijos, puikiai derantis prie aksomo, o funkcionalūs ratukai užtikrina mobilumą, todėl dirbant lengviau perkelti kėdę ir judėti svetainėje. Estetika, naudojimo patogumas ir ergonomiškai profiliuotas atlošas leidžia kėdei patenkinti net išrankiausių naudotojų reikalavimus.
Į komplektą įeina: sėdynė, pagrindas su pavara, surinkimo komplektas.
Duomenys:
Apmušalų medžiaga: aksomas

Pavara: hidraulika

Apmušalų spalva: tamsiai mėlyni atspalviai

Kojų spalva: auksiniai atspalviai

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.