Sakura masažinė kėdė Classic 305 Juoda Išskleisti

Sakura masažinė kėdė Classic 305 Juoda

Translator
Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

1 000,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Translator

Sakura Classic 305 masažinė kėdė yra patogus modelis, kuris dėl savo įvairių funkcijų suteikia vartotojui visapusišką masažą. Įranga aprūpinta, be kita ko, nugaros masažo galvutėmis ir oro pagalvėmis, kurios atlieka įvairių kūno dalių slėginį masažą, garantuojantį gilų atsipalaidavimą, raumenų atpalaidavimą ir svarbą sveikatai. Masažo kėdės naudojimo pranašumai yra šie: gerina kraujotaką, mažina raumenų nuovargį ir sumažina stresą.

Dėl skaidraus valdymo skydelio – kurį galima uždėti ant rankenos, pritvirtintos prie dešiniojo porankio arba laikyti rankose – naudotis kėde paprasta ir malonu. Prietaiso veikimą galite stebėti skaidriame LCD ekrane. Aiškiai rodomos kūno sritys, kuriose šiuo metu atliekamas masažas, jo intensyvumas, gydymo laikas ir pasirinkta programa. Panelė leidžia laisvai reguliuoti kėdės nustatymus ir masažo funkcijas, taip pat nustatyti procedūros trukmę, kuri gali trukti 5, 10, 15, 20, 25 ar 30 minučių.
Automatinės programos reaguoja į neatidėliotinus poreikius
Kėdė suprogramuota 5 automatinėmis programomis su įvairiais efektais. Jie buvo sukurti taip, kad atitiktų visus galimus vartotojų poreikius. Atskiros kėdės funkcijos naudojamos kruopščiai parinktomis sekomis - masažo galvučių judesiai, oro pagalvių veikla, ZERO GRAVITY režimas ir šildymas. Atsižvelgdami į laukiamus efektus, tiesiog valdymo skydelyje pasirinkite atitinkamą režimą:
• komfortas,
• Energija,
• SPA,
• Atsipalaiduokite,

• Miegas.



Pasirinkę ZERO GRAVITY režimą, pastatome kėdę į tokią padėtį, kuri turi teigiamą poveikį kūnui. Ši padėtis žymiai sumažina spaudimą stuburui, mažina raumenų įtampą, gerina kraujo ir limfos apytaką. Tai laikoma geriausia masažo padėtimi, nes joje raumenys tikrai atsipalaidavę.

Masažo mechanizmas kruopščiai ir maloniai masažuoja raumenis keliais būdais. Aštuonios masažo galvutės atlieka efektyvų nugaros masažą, imituojančią žmogaus rankų darbą. Jų judesiai atlieka minkymo ir spaudimo masažą, kurio dėka jie pagerina bendrą kūno formą ir pašalina skausmą. Po kiekvieno masažo seanso ant kėdės pastebimai sumažėja raumenų įtampa, kūnas maloniai atsipalaiduoja ir suteikia energijos. Įmontuotame ritininiame pėdų masažuoklyje naudojami akupresūros metodai, kurie efektyviai atpalaiduoja raumenis, pašalina nuovargį ir teigiamai veikia bendrą savijautą.

Puikus mechaninio masažo galvos srities papildymas yra kompresinis masažas naudojant oro pagalves, suteikiančias vadinamąsias limfos drenažas. Pulsuojantis oro pagalvių judėjimas pėdų, blauzdų, sėdmenų, rankų, pečių ir galvos srityje reguliuoja limfos tekėjimą, palengvina detoksikacijos procesą ir gerina kraujotaką. Taip sumažėja kraujospūdis, raumenys geriau prisotinami deguonimi, organizmas lengviau atsikrato toksinų. Ši procedūra pašalina įtampą ir suteikia malonų palengvėjimą likusiai dienos daliai. Pagalvėlių aktyvumą galima reguliuoti valdymo pulte.

Sėdynėje įrengtas nugaros šildymo variantas. Ši funkcija efektyviai palaiko ir daro masažą malonesnį, padidindama masažo komfortą. Šis modelis turi reguliuojamą kojų atramos prailginimą, kurio dėka kiekvienas vartotojas – nepriklausomai nuo ūgio – galės rasti patogią masažo padėtį.

Kad naudotis masažine kėde būtų dar maloniau ir efektyviau, verta pasirūpinti tinkama atmosfera. Atpalaiduojanti muzika gali padėti atsipalaiduoti masažo seanso metu. Dėl galimybės prijungti telefoną prie kėdės per Bluetooth technologiją, gydymo metu galėsite leisti mėgstamą garso takelį. Rami muzika masažo metu pagerina savijautą ir leidžia atitrūkti nuo kasdienybės, o tai leidžia giliai atsipalaiduoti ne tik kūnui, bet ir protui.

Patogus fotelio vidus padengtas malonia liesti dirbtine oda

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.