iWax depiliacijos rinkinio volelis Single F-0 40W baltas + volelis + depiliacijos juostelės Išskleisti

iWax depiliacijos rinkinio volelis Single F-0 40W baltas + volelis + depiliacijos juostelės

Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

4,75 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Depiliacijos rinkinys su vieno ritinėlio vaško šildytuvu leidžia efektyviai ir greitai atlikti depiliaciją. Profesionalus šildytuvas yra nepakeičiamas prietaisas šalinant nepageidaujamus plaukus, o vaškavimas voleliu puikiai tinka tiek ploniems, tiek storiems, tiek stipriems plaukams. Į rinkinį taip pat įeina ritininis vaškas ir neaustinių depiliacijos juostelių rinkinys.

Vaško šildytuvas ritininėms kasetėms yra labai paprastas naudoti ir užtikrina saugumą bei veikimo greitį, todėl tinka tiek grožio salonuose, tiek namuose. Specialus langas korpuse leidžia nuolat stebėti likusio vaško kiekį. Prietaisas paruoštas darbui per 20 - 30 minučių.

Kruopščiai atrinktų produktų dėka galima tiksliai pašalinti nereikalingus plaukus. Azuleno vaško ritinėlis pasižymi raminančiomis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Ypač rekomenduojamas jautriai odai, linkusiai į dirginimą, tačiau tinka visų tipų odai. Naudojant siauru voleliu, jis idealiai tinka veido depiliacijai, pvz., ūsams ar antakiams, ir sunkiau pasiekiamoms kūno vietoms.

Plaukų šalinimo procedūrų metu neaustinės depiliacijos juostelės veikia daug geriau nei medvilninės. Vaškas prie jų geriau prilimpa, todėl nusilupa tolygiau. Tai sumažina diskomfortą gydymo metu ir sumažina dirginimo tikimybę. Komplekte yra 20 vienetų pakuotė.

Duomenys:
Šildytuvo galia: 40 W
Šildytuvo įtampa: 220-240V
Vaško ritinėlio talpa: 110 g

Rinkinį sudaro 20 neaustinių juostelių.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.