Elektrinė procedūrų kėdė Azzurro 803D Išskleisti

Elektrinė procedūrų kėdė Azzurro 803D

Translator
Translator
Translator
Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

1 061,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Translator
Translator

Elektrinėje grožio kėdėje Azzurro 803D yra 3 pavaros, valdomos laidiniu nuotolinio valdymo pulteliu arba pridedama pėdų pavara.

Nuotolinio valdymo pulteliu kėdę galima reguliuoti trimis matmenimis – turi elektrinį aukščio, atlošo ir kojų atramos reguliavimą. Sėdynę galima reguliuoti nuo 64 iki 90 cm aukščio, o visiškai išskleista kėdė siekia virš 2 metrų ilgį. Be to, kėdė turi reguliuojamą galvos ir kojų atramą (maksimalus abiejų elementų pailgėjimas +/- 17 cm). Šie išmatavimai leidžia įranga lengvai naudotis įvairaus ūgio žmonėms ir įgalina ją pritaikyti tiek kliento, tiek procedūrą atliekančio asmens poreikiams. Dešinėje sėdynės pusėje esanti rankena leidžia pakabinti nuotolinio valdymo pultą taip, kad jis visada būtų po ranka.

Kojų pavara yra praktiškas sprendimas, suteikiantis vartotojui komfortą, užtikrindamas tikslumą reguliuojant kėdės padėtį. Tai padeda užtikrinti patogumą teikiant paslaugas ir palaikyti švarą aplink darbo vietą. Tai ne tik patogus, bet ir higieniškas sprendimas, keliantis standartus kosmetikos pramonėje.

Galvos atramos skylė puikiai tinka paslaugoms, kurių metu klientas turi gulėti ant pilvo (pvz., masažams). Į komplektą įeina užvalkalas galvos atramos skylutei ir patogi pagalvė, kurios dėka lengviau atlikti įvairiausias veido ir kūno procedūras. Porankiai yra judinami, gali būti nustatomi vertikalioje padėtyje arba pakeliami 180º kampu, yra lengvai nuimami, o tai palengvina tiesioginį priėjimą prie kliento.
Fotelis užpildytas porolonu ir aptrauktas malonia liesti pilkų atspalvių dirbtine oda. Dėl tokios medžiagos naudojimo įranga yra atspari drėgmei ir lengvai valoma.

Duomenys:
Tipas: elektrinis
Spalva: pilki atspalviai
Apmušalų medžiaga: sintetinė oda
Sėdynės užpildas: putplastis
Valdymas: laidinis nuotolinio valdymo pultas, valdomas koja
Galia: 50W
Įtampa: 220-240V

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.