Kessner profesionalus JET 1600 IONIC plaukų džiovintuvas Išskleisti

Kessner profesionalus JET 1600 IONIC plaukų džiovintuvas

Translator
Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

150,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Translator

Kompaktiška džiovintuvas su jonizacijos funkcija
Profesionalus plaukų džiovintuvas Kessner JET1600 Ionic buvo sukurtas remiantis naujausiomis technologijomis ir aprūpintas naujoviškomis funkcijomis, kad paslaugos kirpykloje būtų kuo efektyvesnės. Didelis efektyvumas, ergonomiškas įrenginio dizainas ir elegantiška išvaizda suteikia nepakartojamą patirtį dirbant. Džiovintuvas pasižymi vidutiniu triukšmo lygiu, pasiekiančiu 83 dB garso intensyvumą, kas garantuoja patogų naudojimą.
Veiksmingas variklis be šepetėlių

Pažangus 100 000 aps./min. variklis užtikrina greitą ir efektyvų plaukų džiovinimą. Tai yra pagrindinis elementas, kuris sumažina laiką, reikalingą atlikti kirpyklos paslaugą. Nepaisant įspūdingos įrenginio galios, triukšmo lygis veikimo metu siekia 83 dB, o tai užtikrina efektyvų džiovinimą su nedideliu diskomfortu kirpėjui ir klientui.

Džiovinimo procesą galima sklandžiai pritaikyti prie įvairių klientų poreikių naudojant trijų pakopų oro srauto ir temperatūros reguliavimą. Tai leidžia pritaikyti džiovintuvo veikimą prie skirtingų plaukų tipų. Reguliavimas be problemų garantuoja klientų pasitenkinimą ir profesionalius stiliaus rezultatus. Jonizacijos funkcija padaro plaukus glotnesnius, jautresnius formavimui ir mažiau elektrinimuisi. Šalto oro pasirinkimas ypač naudingas paskutinėje džiovinimo fazėje, siekiant uždaryti plaukų odeles, suteikti blizgesio, išlyginti plaukus ir tinkamai juos sutvarkyti.

Į komplektą įeina: plaukų džiovintuvas, koncentratorius, difuzorius.

Techniniai duomenys:

Spalva: pilka

Temperatūros reguliavimas: trijų pakopų
Oro srauto reguliavimas: trijų pakopų
Variklio greitis: 100 000 aps./min
Galia: 1600 W
Įtampa: 220-240V
Dažnis: ~50 Hz
Garso intensyvumas: 83 dB
Kabelis yra 3 metrų ilgio.
Garantija: 12 mėnesių

Pakuotės matmenys: 28×28×8,5 cm

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.