Activ Power freza N20 balta Išskleisti

Activ Power freza N20 balta

Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

49,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator

Activ Power freza žymiai pagerina nagų ir odelių paruošimą manikiūro ir pedikiūro procedūrų metu. Prietaisai sukurti atsižvelgiant į smulkiausias detales, todėl tiksliai atliepia stilistų poreikius.
Patogi Activ Power N20 freza puikiai tinka manikiūro ir pedikiūro procedūroms. Tai leidžia efektyviai paruošti nagus tolesniam apdorojimui ir žymiai pagerina ankstesnio formavimo likučių pašalinimą. Tinkamas rankenėlės balansas, gerai apgalvotos funkcijos ir skaitmeninis ekranas su aiškiu valdymo skydeliu padaro frezavimo stakles puikiai tinkamas profesionaliam ir namų naudojimui.
Ergonomiška rankenėlė leidžia efektyviai apdoroti. Jame sumontuota lengvai naudojama Twist-Lock sistema, kuri leidžia greitai ir be problemų pakeisti antgaliukus. Todėl darbas su įrenginiu yra lengvas ir intuityvus, o tai įvertins reiklūs vartotojai. Dėl tinkamo profiliavimo rankenėlė puikiai tinka tiksliam darbuii, pernelyg nevarginant rankos.
Freza turi pauzės funkciją, kuri leidžia laikinai sustabdyti darbą, neišjungiant viso įrenginio. Intuityvus valdymo pultas leidžia akimirksniu pakeisti sukimosi greitį, įjungti pauzę ir valdyti sukimosi kryptį, todėl freza yra patogi ir efektyvi. Dabartinį greitį, sukimosi kryptį ir pauzės būseną galima stebėti skaitmeniniame ekrane. Plastikinis rankenįlįs laikiklis – tai sprendimas, leidžiantis patogiai montuoti įvairiais kampais, o tai užtikrina lankstumą ir padidina naudojimo komfortą. Šių pažangių funkcionalumų dėka manikiūras tampa ne tik tikslus, bet ir itin patogus bei pritaikytas pagal individualius vartotojo poreikius.
Patogus ir efektyvus darbas su freza labai priklauso nuo tinkamos frezos pasirinkimo. Prie frezos pritvirtintas įvairių formų deimantinių antgaliukų komplektas leidžia efektyviai atlikti įvairias procedūras – tiek odelių paruošimą, nago plokštelės paruošimą, tiek darbą su gelio ar akrilo mase. Pasirinktos frezos, laikiklis ir komplekte esantis abrazyvinis priedas tiks tiek profesionaliems, tiek pradedantiesiems.
Klasikinių spalvų, apvalių formų ir minimalistinės apdailos dėka šis modelis puikiai tinka beveik bet kokio interjero stiliui. Freza turi gumuotas kojeles, kurios užtikrina stabilumą naudojimo metu. Prietaiso korpusas pagamintas iš balto plastiko, kuris suteikia jam elegantišką išvaizdą ir yra patvarus bei lengvai valomas.

Į komplektaciją įeina: frezos pagrindas, rankenėlė, maitinimo blokas, kojelė, plastikinė rankena galvutei padėti į šalį, instrukcijos.

Duomenys:
Korpuso spalva: balti atspalviai
Sukimosi greitis: 35 000 RPM
Galvutė su Twist-Lock mechanizmu
Maitinimas: laidinis
Galia: 35W
Įėjimo įtampa: 220-240V

Garantija: 12 mėnesių


Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.