Saeyang freza Marathon K35 mini white + H200 Išskleisti

Saeyang freza Marathon K35 mini white + H200

Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

244,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator

Aukštos klasės mini freza Saeyang Marathon K35 – tai praktiškas įrenginys, kuris leis tiksliai paruošti nagus ir odeles, paruošiant jas tolimesnėms procedūroms. Naudojant įrenginį daug lengviau pašalinti ankstesnio dizaino likučius. Maži matmenys, gerai apgalvotos funkcijos ir daugybė galimų variantų, todėl freza puikiai tinka profesionaliam naudojimui, ypač mobiliosioms paslaugoms.
Funkcionali, tiksli rankenėlė puikiai telpa rankoje, kas garantuoja aukštą darbo komfortą. Jame sumontuota lengvai naudojama Twist-Lock sistema, leidžianti greitai ir sklandžiai pakeisti antgaliukus. Dėl to darbas su įrenginiu yra ypač lengvas ir intuityvus, o tai įvertins ir reiklesni vartotojai. Elementas tinkamai subalansuotas ir ergonomiškai profiliuotas, o papildomai apribotos rankenėlės vibracijos, kad net ir daug darbo valandų su freza pernelyg nenuvargintų rankos.
Freza turi aiškų valdymo pultą su skaitmeniniu ekranu, kuris atlieka pagrindinį vaidmenį stebint ir valdant įrenginio veikimą. Ekranas informuoja apie sukimosi greitį, kuriuo šiuo metu veikia įrenginio galvutė, kad būtų užtikrintas tikslus ir saugus frezos darbas. Rankenėle greitį galima reguliuoti iki 30 000 apsisukimų per minutę, kas leidžia reguliuoti jį pagal individualius poreikius ir taip patogiai atlikti įvairiausias procedūras. Be to, sukimosi krypties diodas šviečia žaliai arba raudonai, todėl lengviau atpažinti frezos veikimo kryptį. Valdymo skydelyje taip pat yra pauzės funkcija, leidžianti vartotojui sustabdyti įrenginį ir taip geriau valdyti procesą. Dėl naudojamų sprendimų frezos valdymas yra intuityvus ir labai efektyvus.
Komplekte esantys priedai užtikrina ne tik saugumą, bet ir patogumą naudojant. Freza turi kojinę pavarą, leidžiančią tiksliai valdyti rankenėlės veikimą ir laisvą, patogų darbą dėl galimybės valdyti įrenginį nenaudojant rankų. Darbo metu rankenėlę galima saugiai padėti ant tam skirto silikoninio stovo, esančio komplekte. Apsauga nuo perkrovos su LED įspėjamuoju signalu apsaugo variklį nuo perkaitimo, o tai užtikrina didesnį darbo saugumą ir apsaugo nuo įrenginio pažeidimų.
Mažoji Saeyang Marathon K35 mini freza yra puikus funkcionalumo ir estetikos derinimo pavyzdys. Estetiškas, futuristinis baltų atspalvių korpusas puikiai tiks bet kokiame interjere ir puikiai tiks net ribotoje erdvėje. Be to, freza turi gumuotas kojeles, kurios ne tik užtikrina stabilumą, bet ir apsaugo paviršių, ant kurio stovi, nuo galimų pažeidimų. Dėl šių savybių šis įrenginys ne tik puikiai atlieka savo funkcijas, bet ir yra elegantiškas interjero elementas, pabrėžiantis bet kurios patalpos modernumą.

Į komplektaciją įeina: frezos pagrindas, rankenėlė, maitinimo blokas, kojinė pavara, silikoninės galvutės stovas, instrukcijos.

Duomenys:
Korpuso spalva: balti atspalviai
Sukimosi greitis: 30 000 RPM
Galvutė su Twist-Lock mechanizmu
Maitinimas: laidinis
Galvos galia: 45 W
Įėjimo įtampa: 220-240V

Garantija: 12 mėnesių

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.