Kosmetologinis gultas 557G Išskleisti

Kosmetologinis gultas 557G

pristatymas 5-10 d.d.

238,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Kosmetologinis gultas 557G yra praktiška įranga, palengvinanti darbą daugelyje specializuotų salonų, įskaitant grožio, masažo ir tatuiruočių salonus. Jis tiks žmonėms, ieškantiems paprasto, funkcionalaus ir tuo pačiu išskirtinio kosmetinio baldo. 

Praktiškos plastikinės daiktadėžės, patalpintos po sėdyne, leidžia lengvai pasiekti būtiniausius įrankius. Ištraukiamos daiktadėžės yra patvarios ir lengvai valomos, be to, padeda palaikyti tvarką darbo vietoje. Dėl galvos atramos angos, kuri paslėpta po tinkamai pritaikyta pagalve, kėdė puikiai tinka nugaros procedūroms, pavyzdžiui, masažams.

Porankiai suteikia vartotojui tinkamą atramą ir komfortą procedūrų metu. Esant poreikiui juos galima nesunkiai nuimti.

Svirtimis galima palaipsniui reguliuoti nugaros ir kojų pasvyrimą. Tai leidžia optimaliai nustatyti individualius poreikius, tinkamai ir patogiai atlikti procedūras. Fotelis gali būti nulenkiamas iki sofos padėties, o tai žymiai padidina jo funkcionalumą.

Metalinis rėmas – dėl sendinto aukso atspalvių pusiau matinės apdailos ir supaprastintų kojų – atrodo elegantiškai ir neužgožia erdvės. Kėdės pagrindas yra pastovaus aukščio, todėl sėdynė yra pastoviame lygyje, kas turėtų užtikrinti komfortą naudojimo metu. Fotelis aptrauktas baltos spalvos dirbtine oda, ji atspari drėgmei ir lengvai valoma. Paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia priderinti prie bet kokio interjero.

Į komplektaciją įeina: sėdynė su atlošu ir kojų atrama, dvi daiktadėžės, porankių komplektas, pagalvėlė veido atramos angai, pagrindo elementai, surinkimo komplektas.

Duomenys:

Pagrindinė spalva: sendinto aukso atspalviai

Medžiagos spalva: juoda

Medžiaga: sintetinė oda

Sėdynės aukštis: 76 cm

Ilgis visiškai ištiesus: 184 cm

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.