SYIS DRĖKINANČIOS AMPULĖS 10x3 ML Išskleisti

SYIS DRĖKINANČIOS AMPULĖS 10x3 ML

pristatymas 5-10 d.d.

13,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

DRĖKINAMOSIOS AMPULĖS

Skirtos sausai odai, kuriai reikia drėkinimo, maitinimo ir švelninimo. Dėl pantenolio kiekio, ampulės veiksmingai mažina bet kokius pokyčius ir pagreitina pažeisto epidermio regeneraciją. Kolagenas kartu su hialurono rūgštimi ir pieno proteinais yra atsakingas už tinkamą odos drėkinimą, stiprina hidrolipidinį sluoksnį ir palaiko NMF - natūralų drėkinamąjį faktorių. Oda tampa elastinga ir spinduliuojanti. Tinkamai drėkinama ir maitinama oda daug geriau  sugeria maistines medžiagas.

 

Veikliosios medžiagos:

 

Tirpus kolagenas

Kolagenas yra atsakingas už tinkamą odos drėkinimo laipsnį, pagerina jo elastingumą ir efektyvumą. Jis išlaiko hidrofilines ir lipofilines medžiagas. Tokiu būdu sumažėja TEWL (transepiderminis vandens praradimas). Kolageno skaldytos dalelės įsiskverbia giliai į odą, kur tampa natūralaus kolageno statybine medžiaga. Kolagenas sumažina odos senėjimo požymius, daro odą elastingesnę ir lygina odą.

 

Hidrolizuotas pieno baltymas

Pieno baltymų hidrolizatas, turintis daug asparto ir glutamo rūgšties. Efektyviai drėkina ir minkština. Sustabdo vandenį odoje, kad būtų išvengta pernelyg didelio odos išdžiūvimo. Stiprina hidrolipidinį epidermio sluoksnį.

 

Pantenolis

Pantenolis, provitaminas B5. Vitaminas B randamas visose gyvose odos ir plaukų ląstelėse. Jis turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių, pagreitina epidermio regeneraciją. Jis suteikia odai lygumo pojūtį. Tai sudedamoji dalis, kuri gydo, ramina dirginimą ir drėkina. Jis lengvai įsiskverbia giliai į odą, sumažina vandens netekimą per epidermį ir efektyviai drėkina odą, suteikdamas jam minkštumą ir elastingumą. Naudingas žaizdų gijimui ir nedideliam odos pažeidimų bei randų gydymui.

 

Hialurono rūgštis

Hialurono rūgštis yra natūrali organizmo sudedamoji dalis. Jis padidina audinių (epidermio, kolageno ir elastino pluošto) elastingumą. Jis stimuliuoja epitelijos ir dermos regeneraciją. Hialurono rūgšties kiekio sumažėjimas yra viena iš odos išdžiūvimo ir raukšlių priežasčių. Unikali jo savybė yra aukštas vandens surišimo ir išlaikymo pajėgumas. Gerai drėkinama oda tampa lygi, tvirta, elastinga ir taip pat ši rūgštis padidina veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į odą.

 

Naudojimas:

Ampulės skirtos gydyti dermaroleriu, sonoforeze, ultragarsu, beviele mezoterapija ir išoriniam naudojimui ant odos namuose.

Tepkite ant nuvalyto veido, kaklo ir dekolte.

 

Talpa: 10x3 ml

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.