ELEGANTE rankšluosčių džiovintuvas E18 480W Išskleisti

ELEGANTE rankšluosčių džiovintuvas E18 480W

Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

138,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator

Prekės ženklas „Elegante“ siūlo funkcionalius sprendimus grožio salonams, gerinančius paslaugų efektyvumą. Asortimente gausu praktiškų didinamųjų stiklų ir gydymo lempų modelių, rankšluosčių džiovintuvų ir profesionalių prietaisų specializuotoms procedūroms.
Elegantiškas rankšluosčių džiovintuvas Elegante E18 leidžia šildyti du didelius rankšluosčius vienu metu. Dėl savo unikalaus kaušo formos dizaino prietaisas užtikrina tolygų šilumos paskirstymą visame paviršiuje kiekvieno naudojimo metu. Siekiant didesnio naudojimo patogumo, jame yra ekranas, nešiojimo dirželis ir kvapų disko laikiklis.
Prietaisas greitai įkaista, todėl paruoštas naudoti per trumpą laiką. Šildytuvas turi laikmačio funkciją, kuri leidžia nustatyti veikimo laiką: 15, 30, 45 arba 60 minučių, po kurių šildymas baigiasi. Aiškus ekranas skaičiuoja likusį laiką ir rodo temperatūrą įrenginio viduje. Automatinio išjungimo funkcija leidžia sutaupyti energijos. Kad naudotis prietaisu būtų dar maloniau, jo vidiniame dangtelyje yra įrengta speciali vieta aromaterapiniam aliejui – to dėka šildomi rankšluosčiai įgauna raminantį kvapą.
Šildytuvo korpusas pagamintas iš balto plastiko, todėl jį lengva valyti. Estetiniai grioveliai ir dekoratyviniai elementai, imituojantys medieną, yra vizualiai malonus papildymas. LED lemputė aplink mygtukus informuoja apie šildytuvo veikimo būseną, o valdymo diodas rodo pasirinktą veikimo laiką. Laisvai stovintį įrenginį patogu nešiotis – jį palengvina specialus patvarus dirželis – ir laikyti, o stilingas, apvalus pagrindas taupo vietą.


Tikslūs matmenys pateikti nuotraukoje.

Duomenys:
Spalva: balti atspalviai
Laiko reguliavimas: 15, 30, 45, 60 min
Maksimali temperatūra: 120 °C
Galia: 400 W
Nominali įtampa: 230V

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.