AD-3000 ultragarsinė vonelė, 0,45 L 35W Išskleisti

AD-3000 ultragarsinė vonelė, 0,45 L 35W

pristatymas 5-10 d.d.

63,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Ultragarsinė vonelė AD-3000 efektyviai pašalina įvairaus pobūdžio nešvarumus, nepažeisdamas apdorojamų objektų paviršių. Praktiškas prietaisas puikiai tinka daugeliui profesionalių biurų pirminio įrankių valymo ir dezinfekcijos metu. Jis taip pat bus naudingas naudojimui namuose, leis jums kruopščiai pašalinti nešvarumus nuo smulkių kasdienių daiktų, tokių kaip papuošalai, laikrodžiai ar akiniai.
Prietaisas plačiai naudojamas ne tik kosmetologijoje ar medicinoje. Tai palengvina įvairių tipų kosmetikos reikmenų, įskaitant nagų kirpimo žnyplučių, žirklų taip pat odontologijos, kirpyklos ir kosmetikos priemones, dezinfekciją. Kai vonelė įjungiama, aplink maitinimo mygtuką užsidega LED žiedas. Norėdami padidinti valymo efektyvumą, galite naudoti skysčius, skirtus dezinfekcijai, užtikrindami, kad koncentracija atitiktų gamintojo rekomendacijas.
Dėl mažų matmenų šią ultragarsinę vonelę labai lengva transportuoti, ji neužima per daug vietos. Estetiškas, dekoruotas korpusas pagamintas iš juodo plastiko, o permatomas dangtelis leidžia stebėti procesą ir neapsunkina įrenginio įjungimo, nors mygtukas paslėptas po juo. Talpyklos viduje yra ženklinimas maksimaliam skysčio pripildymui (iki 300 ml). Prietaiso stabilumą užtikrina neslystančios kojelės.

Atminkite, kad ultragarsinio valymo veiksmingumui įtakos turi:

• apdorojimo laikas,
• plaunamų elementų forma,
• naudojami cheminiai preparatai,
• ultragarso galia ir dažnis,
• temperatūra.

Prieš naudodami atidžiai perskaitykite instrukciją.

Komplekte: poveržlė, dangtis, maitinimo laidas, plastikinis krepšelis.

Duomenys:
Korpuso spalva: balti atspalviai
Bako medžiaga: SUS304 nerūdijantis plienas
Skysčio užpildymas maks.: 300 ml
Vibracijos dažnis: 42 Hz
Galia: 35W
Įtampa: 220-240V
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.