Giovanni D-20 veido garintuvas baltas Išskleisti

Giovanni D-20 veido garintuvas baltas

Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

74,99 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator

Daugiafunkcis Giovanni D-20 veido garintuvas yra itin efektyvus prietaisas, puikiai tiksiantis bet kuriame grožio salone. Jis gamina vandens garus, kurie skatina odą apsivalyti ir paruošia ją tolimesnėms kosmetinėms procedūroms.
Veido garintuvas yra labai intuityvus naudoti. Naudodami rankenėlę galite nustatyti pageidaujamą gydymo trukmę ir įjungti UV lempą, kuri dezinfekuoja vandenį. Prietaisas taip pat turi funkciją, leidžiančią atlikti aromaterapiją dėl specialaus elemento, esančio ties purkštuko anga. Dėl paprastos įrangos veikimo ir funkcionalumo tai puikus pasirinkimas kiekvienam grožio salonui.
Pagrindinė prietaiso funkcija – efektyviai išvalyti ir drėkinti odą. Veido garintuvo veikimas pagrįstas vandens garų gamyba, kurie suminkština negyvas odos ląsteles, išplečia odos poras ir kraujagysles, paruošdami odą tolimesnėms kosmetinėms procedūroms. Visų pirma, veido garintuvo naudojimas leidžia suminkštinti odos raginį sluoksnį, o tai ypač svarbu valymo procedūrų efektyvumui – palengvina inkštirų ir negyvos odos pašalinimą. Jis atblokuoja riebalinių liaukų angas (vadinamąsias odos poras), o tai žymiai palengvina riebalų sluoksnių išsiskyrimą. Stimuliuojamas kvėpavimas ir odos cirkuliacija, todėl pagerėja nešvarumų ir nereikalingų medžiagų apykaitos produktų pasišalinimas. Taip pat pagerėja odos aprūpinimas deguonimi ir maistinių medžiagų įsiskverbimas tolesnių procedūrų metu. Procedūrą galima naudoti ir kitoms kūno vietoms, kurias reikia giliai išvalyti – pavyzdžiui, kaklo, iškirptės ar nugaros odai. Gydymas taip pat bus geras galvos odos terapijos ir plaukų priežiūros procedūrose.
Garintuvas pagaminta iš balto plastiko, todėl prietaisą lengva palaikyti švarų. Stovas turi paprastą aukščio reguliavimą 78-95 cm ribose, leidžiantį nustatyti įrangą atitinkamame lygyje, kad būtų užtikrintas darbo komfortas procedūrą atliekančiam asmeniui. Garintuvo antgalį galima pasukti, o tai padidina galimų nustatymų diapazoną. Keturių žvaigždučių stovas su gumuotais ratukais pagerina mobilumą, todėl su įrenginį lengviau judėti laisvai.

Tikslūs matmenys pateikti nuotraukoje.

Į komplektą įeina: garintuvas, keturių žvaigždučių stovas su gumuotais ratukais ir instrukcijos.

Duomenys:

Spalva: balti atspalviai
Garintuvo galia: 750 W
Didinamojo stiklo galia: 9,5 W
Garintuvo įtampa: 220V
Didinamosios lempos įtampa: 100-240V

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.