Gabbiano WZ4 kirpėjų treniruočių galvutė su barzda, sintetiniai plaukai Išskleisti

Gabbiano WZ4 kirpėjų treniruočių galva su barzda, sintetiniai plaukai, spalva 1H, ilgis 20 cm +15cm8"+6"

Translator
Translator
Translator
Translator
Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

35,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Translator
Translator
Translator
Translator

Vyriška mokomoji kirpėjo galvutė Gabbiano WZ4 su barzda. Tinkamas plaukų ilgis ir kokybė leidžia efektyviai pasiruošti kirpėjo profesijai, o tai leidžia tobulinti savo įgūdžius nesipraktikuojant ant gyvų modelių.

WZ4 modelis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, naudojant sintetinius juodų atspalvių plaukus, kruopščiai pritvirtintus prie galvos. Dėl paprastos struktūros, graduoto kirpimo ir optimalaus tankumo plaukai yra panašūs į žmogaus plaukus, todėl galima atlikti pažangias kirpimo procedūras, tokias kaip sudėtingos šukuosenos, dažymas ar spalvos pašalinimas.

Maksimali termostiliavimo temperatūra yra 120 °C, todėl tai ideali priemonė praktikuojant įvairias formavimo technikas, leidžiančias saugiai formuoti ir tiesinti plaukus. Tinkamai suprojektuotas pagrindas užtikrina stabilumą darbo metu.

Produktas taip pat puikiai tiks laikyti mokinio egzaminus.

Reguliari priežiūra yra raktas į galvos ilgaamžiškumą. Venkite drėgmės ir nelaikykite plastikiniuose maišeliuose. Drėgmė gali sukelti nemalonų kvapą. Galvą plaukite nešarminiais šampūnais tik drungname vandenyje. Plaunant venkite supainioti plaukus – plaukite plaukus augimo kryptimi, nuo galvos iki galiukų. Nuplaukite šiltu, o ne karštu vandeniu ir nepamirškite naudoti kondicionieriaus. Šukuokite plaukus šlapiomis šukomis – pradėkite nuo galiukų ir eikite į viršų dalimis. Laikykitės priežiūros nurodymų, kad prailgintumėte gaminio tarnavimo laiką.

Maksimali temperatūra: 120 °C
Plaukų ilgis: apie 27 cm
Barzdos ilgis: apie 15 cm
Ant galvos tinka 2,3 cm skersmens trikojo kotai

Dėmesio. Galva parduodama be trikojo.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.