Syis Neuropeptide dumblių kaukė 500 ml Išskleisti

Syis Neuropeptide dumblių kaukė 500 ml

Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

11,25 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator

Neuropeptidinė dumblių kaukė suteiks Jūsų odai visapusišką priežiūrą. Unikali formulė sukurta siekiant efektyviai maitinti ir regeneruoti odą bei pagerinti jos būklę. Dumblių kaukė yra miltelių pavidalo, kuriuos sumaišius su vandeniu/aktyvatoriumi susidaro vientisa, plastiška masė. Jis sklandžiai pasiskirsto ant odos, užtikrindamas tinkamą priežiūrą.
Dipeptidas, pagrindinis šios kaukės ingredientas, atlieka pagrindinį vaidmenį mažinant raukšles ir stangrinant odą. Jis veikia giliai odoje, aprūpindamas būtinomis maistinėmis medžiagomis ir palaikydamas natūralius regeneracijos procesus. Stimuliuoja kolageno ir elastino gamybą, o tai lemia matomą odos išlyginimą ir geresnį odos elastingumą.
Aktyvių ingredientų derinys su įrodytu poveikiu suteikia matomų rezultatų. Alavijų lapų ekstraktas puikiai drėkina ir ramina odą, suteikdamas gaivumo pojūtį. Baltųjų lelijų svogūnų ekstraktas palaiko ląstelių atsinaujinimą, atkuria sveiką odos išvaizdą. Biotinas ir betainas stiprina ir maitina odą, todėl ji švytinti ir spindinti. Neuropeptidinė dumblių kaukė yra sprendimas žmonėms, norintiems visapusiškos ir efektyvios odos priežiūros su pastebimais rezultatais.

Talpa: 500 ml

Veikliosios medžiagos: dipeptidas, alavijo lapų ekstraktas, baltųjų lelijų svogūnų ekstraktas, biotinas, betainas

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.