Syis Antioksidantinė dumblių kaukė 500 ml Išskleisti

Syis Antioksidantinė dumblių kaukė 500 ml

Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

11,25 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator

Šviesinanti dumblių kaukė su vitaminu C AA2G suteikia odai sveiką ir spindinčią išvaizdą. Jis ypač skirtas žmonėms, turintiems į spuogus linkusią odą, pakitusią saulės spalvą arba turintiems nelygios pigmentacijos problemų. Dumblių kaukė yra miltelių pavidalo, kuriuos sumaišius su vandeniu/aktyvatoriumi susidaro vientisa, plastiška masė. Jis sklandžiai pasiskirsto ant odos, užtikrindamas tinkamą priežiūrą.
Pagrindinė veiklioji medžiaga, visiškai stabilus vitaminas C AA2G, pasižymi šviesinimu, lygiu odos tonu ir senėjimą stabdančiomis savybėmis. Dėl šio ingrediento kaukė veiksmingai sumažina spalvos pasikeitimą ir išlygina odos atspalvį. Tuo pačiu metu jis aktyviai mažina raukšlių gylį ir akivaizdžiai lygina odą.
Unikali dumblių kaukės formulė su vitaminu C AA2G garantuoja visapusišką odos priežiūrą. Alavijų ekstraktas aprūpina odą būtinomis maistinėmis medžiagomis, padeda palaikyti tinkamą hidrataciją ir neleidžia prarasti drėgmės. Sudėtyje esantys ingredientai daro odą elastingesnę, švelnesnę ir spindinčią. Kaukė palieka malonų gaivumo pojūtį ir turi gaivinantį poveikį, gaivina odą ir atkuria jos energiją. Reguliariai naudojant, oda tampa skaistesnė, švytinti ir tolygesnė.

Talpa: 500 ml

Veikliosios medžiagos: vitaminas C AA2G, alavijo lapų ekstraktas

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.