Gabbiano Fine Gold Roll Speed kėdutė Išskleisti

Gabbiano Fine Gold Roll Speed kėdutė

pristatymas 5-10 d.d.

230,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Gabbiano – prabangus itališkas kirpyklų įrangos ir baldų prekės ženklas. 

Gabbiano Fine Gold kėdė stebina savo unikalia išvaizda. Sėdynė pagaminta iš blizgios odos imituojančios metalą, užtikrinanti darbo komfortą net ir ilgai sėdint. Aukščio reguliavimas leidžia pritaikyti baldus pagal individualius vartotojo poreikius.
Didelis mobilumas užtikrina aukštą darbo komfortą
Veiksmingas dujinis keltuvas leidžia reguliuoti sėdynės aukštį 54-74 cm, todėl ją labai lengva reguliuoti pagal savo poreikius. Reikšmingas patobulinimas – galimybė pilnai pasukti pačią sėdynę, kuri užtikrina judėjimo laisvę. Guminiai ratukai užtikrina sklandų judėjimą, neužblokuojant judant kėdutei. ABEC-7 guoliai garantuoja sklandų veikimą ir didelį mobilumą. Visa tai daro didelę įtaką naudojimo patogumui.
Unikalus dizainas, kuris traukia akį. Nepakartojama kėdutės išvaizda įsimena, ji atrodo itin elegantiškai ir bus stilingas bet kokio interjero elementas. Puikiai tinka tiek kirpykloms, tiek grožio salonams. Chromuotas rėmas ir stabilus penkių žvaigždučių pagrindas su guminiais ratukais užtikrina saugų naudojimą, nemažą mobilumą ir galimybę prisitaikyti prie Jūsų poreikių. Tinkamai profiliuota balno formos sėdynė, užpildyta deformacijoms atspariomis putomis, garantuoja naudotojams komfortą. Aukso atspalvių blizgios dirbtinės odos užvalkalas yra lengvai valomas, patvarus ir atsparus drėgmei.

Tikslūs matmenys pateikti nuotraukoje.
Dėmesio. Sėdynės atspalvis skiriasi nuo pagrindo atspalvio.

Spalva: aukso atspalviai
Sėdynės apmušalai: dirbtinė oda
Sėdynės užpildas: putplastis
Ratų guoliai: ABEC-7
Rato medžiaga: guma

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.