AM-304G kosmetologo kėdė, balta Išskleisti

AM-304G kosmetologo kėdė, balta

Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

87,50 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Praktiška grožio kėdutė AM-304G su ergonomišku atlošu yra sprendimas, skirtas ypač profesionalams, kuriems reikia tinkamos atramos stuburui ir kurie vertina komfortą. Elegantiška ir funkcionali taburetė užtikrina komfortą net ir ilgomis darbo valandomis, o minimalistinis dizainas ir klasikinės spalvos pabrėš savitą interjero charakterį.
47-60 cm aukščio reguliavimas naudojant efektyvią dujų pavarą leidžia pritaikyti taburetę pagal individualius poreikius. Tai leidžia dirbti optimalioje pozicijoje, o tai labai paveikia procedūrą atliekančio asmens efektyvumą ir komfortą. Taburetės atlošas buvo kruopščiai sukurtas taip, kad užtikrintų tinkamą stuburą, kad būtų patogu dirbti ir ilgiau.
Penkių žvaigždučių bazė užtikrina stabilumą ir saugumo jausmą net ir atliekant dinamiškesnius judesius bei dažnai keičiant padėtį. Įrengti patvarūs ratai užtikrina didelį mobilumą, kuris leidžia laisvai judėti svetainėje ar biure. Baltų atspalvių sintetinės odos apmušalai, kurie yra ne tik patvarūs, bet ir lengvai valomi. Estetinės siūlės ir skiautiniai suteikia jai nepakartojamą išvaizdą, o auksiniai dekoratyviniai elementai suteikia prabangos, patraukiančios dėmesį. Unikalus elegancijos ir komforto derinys paverčia taburetę nepakeičiama priemone kiekvieno profesionalo darbe.

Duomenys:

Apmušalų spalva: balti atspalviai
Pavara: dujos

Reguliuojamas aukštis: 47-60 cm

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.