4Rico pasukama kėdė QS-OF212G aksominė juoda Išskleisti

4Rico pasukama kėdė QS-OF212G aksominė juoda

Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

118,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Elegantiška kėdė 4Rico QS-OF212G, apmušta malonia liesti medžiaga su estetinėmis siūlėmis ir poliruotais aukso atspalvių elementais, puikiai tiks bet kokiame interjere. Baldai išsiskiria nesenstančia elegancija ir yra itin universalūs – puikiai tinka profesionaliems salonams, įskaitant grožio saloną, nagų saloną, biurą ar elegantišką registratūrą, taip pat naudoti namuose.

Kėdė turi pilną sukimosi mechanizmą, kuris pagerina darbo efektyvumą ir komfortą. Veiksmingas dujinis keltuvas leidžia lengvai ir sklandžiai reguliuoti sėdynės aukštį 43-54 cm. Tai leidžia kėdę pritaikyti pagal individualius poreikius ir atliekamas paslaugas, užtikrinant aukštą naudojimo komfortą – tiek atliekant makiažą, formuojant antakius, tiek atliekant kitą veiklą. Tinkamai profiliuotas atlošas užtikrina sėdėjimo komfortą, atramą nugarai ir palengvina teisingą pečių padėtį. Skylė tarp atlošo ir sėdynės palengvina svetainės švarą.

Dėl kruopštaus apdailos baldai traukia akį. Malonus liesti juodų atspalvių aksominis apmušalas suteikia unikalumo. Aukso atspalvių pagrindas prideda elegancijos, puikiai derantis prie aksomo, o funkcionalūs ratukai užtikrina mobilumą, todėl dirbant lengviau perkelti kėdę ir judėti svetainėje. Estetika, patogumas naudoti, dekoratyvinės siūlės ir ergonomiškai profiliuotas atlošas leidžia kėdei patenkinti net išrankiausių naudotojų reikalavimus.

Į komplektą įeina: sėdynė, pagrindas su pavara, surinkimo komplektas.

Duomenys:
Apmušalų medžiaga: aksomas
Pavara: dujos
Apmušalų spalva: juodi atspalviai

Kojų spalva: auksiniai atspalviai

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.