Barbicidinis purškiklis visiems paviršiams dezinfekuoti, 750 ml, bekvapis Išskleisti

Barbicidinis purškiklis visiems paviršiams dezinfekuoti, 750 ml, bekvapis

Translator
Translator
Translator
Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

8,62 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Translator
Translator
Translator

Paruoštas nedelsiant naudoti, skystas purškiklis profesionaliai paviršių dezinfekcijai grožio salonuose, kirpyklose, soliariumuose, SPA ir kūno rengybos centruose, taip pat masažo, manikiūro, pedikiūro ir tatuiruočių salonuose. Šiuolaikinės technologijos, kurių pagrindą sudaro ketvirtiniai amonio junginiai be etanolio, aldehidų ir fenolių, užtikrina visišką apsaugą nuo infekcijų.

Veiksmingai naikina visas bakterijas (įskaitant stafilokokus, tokius kaip MRSA, Pseudomonas a., Enterococcus h., tuberkuliozės bacilus, Escherichia coli), grybelius (Candida albicans) ir virusus, įskaitant BVDV, Vaccinia, ŽIV (AIDS), H1N1, HBV ir HCV (hepatitą). B ir C).

Be aldehidų ir fenolių, nesukelia alerginių reakcijų ar dirginimo.

Saugus įrankiams ir priedamsSaugus naudoti akrilinių paviršių (soliariumo), nerūdijančio plieno, keramikos, plastiko, šukų, šepečių, volelių, tiesintuvų, garbanojimo lygintuvų, žirklių, prietaisų, sofų, fotelių, praustuvų, baldų, grindų ir kitų kosmetikos bei kirpyklų reikmenų dezinfekcijai. Purškiklis turi antikorozinę formulę.

Nepalieka dėmių ant odos ar nešvarių paviršių.

Paviršių apipurkšti BARBICIDE, palaukti reikiamą preparato sąlyčio su paviršiumi laiką ir jį nuvalyti.Mechaniniams nešvarumams nuo paviršiaus pašalinti rekomenduojama naudoti Barbicide dezinfekcines servetėles ir tuomet paviršių apipurkšti Spray.

Dezinfekcijos laikas: mažiausiai 1 minutė, rekomenduojama pilnam darbui 3 minutės.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.