Gabbiano kirpėjos vežimėlis su UV sterilizatoriumi 68UV juoda Išskleisti

Gabbiano kirpėjos vežimėlis su UV sterilizatoriumi 68UV juoda

Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

200,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator

Profesionali kirpėjo asistentė Gabbiano 68UV su UV-C sterilizatoriumi yra itin naudingas salono įrangos elementas, kuris pagerins darbo efektyvumą ir užtikrins tinkamą darbo vietos tvarką bei organizavimą. Praktiško gaminių išdėstymo dėka reikalingiausi visada bus po ranka.
Talpioje tvarkyklėje yra įrengtas padėklų komplektas, kuris padės išlaikyti tvarkingą darbo vietą ir tinkamai surūšiuoti kirpėjo darbui reikalingus priedus. Rinkinį sudaro šeši konteineriai: du be skyrių, du su skyreliais ir du siauri ir gilesni. Jų išdėstymas vežimėlyje gali būti laisvai keičiamas pagal savo poreikius, o didelis įvairių tipų stalčių pasirinkimas leidžia rūšiuoti indus taip, kaip norite. Be to, dvi giliausios dėžės gali būti išdėstytos skirtinguose aukščiuose vežimėlio šonuose, todėl jose sudėti indai visada bus reikiamame lygyje. Įmontuota nugarėlė apsaugo stalčius nuo netyčinio išslydimo į kitą pusę, o tai gali sugadinti juose esančius indus.
Vežimėlis sumontuotas UV-C sterilizatorius yra puikus sprendimas, kuris užtikrins procedūrų saugumą. Tai leis lengvai ir greitai nuvalyti įrankių paviršius nuo daugumos ligų sukėlėjų. Prietaiso vidus pagamintas iš chirurginio plieno ir veidrodinis, kuris atspindi UV spindulius ir užtikrina kruopštesnę dezinfekciją. Veiksminga kvarcinė lempa, kurios bangos ilgis 254 nm, efektyviai naikina įvairių formų mikroorganizmus. Siūloma proceso trukmė yra 10 minučių, tačiau šią reikšmę galite laisvai koreguoti 5-30 minučių, kurias skaičiuoja skaitmeninis ekranas.
Metalinis džiovintuvo laikiklis tinka daugumai rinkoje esančių modelių, todėl atliekant paslaugas galėsite patogiai pakabinti įrangą. Ant vežimėlio yra dvi vietos, kur lengvai pasidėsite pakabą, kuri leidžia priderinti tvarkyklę pagal individualius poreikius, užtikrina patogų naudojimą ir netrukdo darbui.
Pagalbinės dalies viršuje yra negilus įdubimas, puikiai tinkantis darbo metu pasidėti įrankius. Taip pat tai bus puiki vieta darbo metu – pavyzdžiui, dažymo metu – pasidėti būtiniausius priedus – dubenėlius, dažus ar teptukus. Įdubos paviršius – kaip ir visų komplekte esančių dežučių – padengtas matiniu, šiurkščiu, neslystančiu sluoksniu, kurio dėka jis amortizuoja ir išlaiko įdėtus prietaisus nurodytoje vietoje.
Dėl paprasto vežimėlio stiliaus jis tinka bet kokiam interjerui. Pagaminti iš lengvai valomos, patvarios medžiagos, juodi baldai žymiai pagerins darbą bet kuriame grožio salone. Gumuoti ratukai užtikrina mobilumą, leidžiantį laisvai ir sklandžiai judinti, priklausomai nuo Jūsų poreikių – procedūrų metu aplink kirpyklos kėdę ar padėjus ją po aptarnavimo. Jei reikia, juos taip pat galima nesunkiai išmontuoti. Šis pagalbininkas ypač pravers funkcionalumą labai vertinantiems žmonėms.

Tikslūs matmenys pateikti nuotraukoje.

Į komplektaciją įeina: vežimėlio rėmas su sterilizatoriumi, dvi dežutės be skyrių, dvi dėžutėd su skyreliais, dvi siauros ir gilios dėžutės, džiovintuvo laikiklis, ratukų komplektas.

Duomenys:
Rekomenduojamas dezinfekcijos laikas: 10 minučių
UV lempos tarnavimo laikas: 5000 valandų
Galia: 6W
Įtampa: 100-240V

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.