REFRESHING FOOT BATH gaivinamoji kojų vonelė, 330 g Išskleisti

GEHWOL Refreshing Foot Bath gaivinamoji kojų vonelė, 330g

11,00 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

REFRESHING FOOT BATH gaivinamoji kojų vonelė

GEHWOL gaivinamoji kojų vonelė iš karto atgaivina pavargusias ir perštinčias kojas. Vėsinantis mentolis suteikia ilgalaikį gaivumą. Vonelė panaikina nemalonų pėdų kvapą ir aktyviai valo odą. Šlapalas ir dumblių ekstraktas papildomai drėkina kietą ir sausą odą. Po vonelės procedūros kietą odą ir odos suragėjimus pašalinsite GEHWOL kietos odos pemza. Reguliariai naudojant šią vonelę pėdos bus sveikos ir tinkamai prižiūrėtos.

Patarimas. Odos įtrūkimų profilaktikai rekomenduojame naudoti GEHWOL med „Salve for cracked skin“ įtrūkusios odos tepalą, sausai pleiskanojančiai odai – GEHWOL med „Lipidro cream“  sausos odos kremą, o odos sukietėjimams – GEHWOL med „Callus cream“  kietos odos kremą. 

Naudojimas. Įpilkite 1 šaukštą (ant etiketės yra žymos, apie 15 g) 3 - 4 litrų šilto vandens ir palaikykite kojas 10 - 15 minučių. Jei oda itin stora galite padvigubinti vonelės granulių kiekį ir pailginti kojų laikymą vonioje laiką.
Diabetikams būtina patikrinti vandens temperatūrą, o procedūrą mėgautis ne ilgiau kaip 5 minutes.

Patikrinta dermatologiškai. Tinka diabetikams.

Profesionalios kojų ir nagų priežiūros priemonės. Naudojamos gydomojo ar spa pedikiūro metu. Tai vokiška pedikiūro kosmetika, kuri turi platų asortimentą: balzamai, kremai, losjonai, vonelės. GEHWOL produktų pagrindas – įvairūs augalai, kurie užtikrina švelnų ir raminantį preparatų poveikį pėdų odai.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.