Syis hialurono dumblių kaukė 500 ml Išskleisti

Syis hialurono dumblių kaukė 500 ml

Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

13,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator

Itin drėkinanti dumblių kaukė su hialurono rūgštimi nuramins odą. Sukurta įvairiems odos tipams, ypač puikiai atitinka sausos, išsausėjusios ir į dirginimą linkusios odos lūkesčius. Dumblių kaukė yra miltelių pavidalo, kuriuos sumaišius su vandeniu/aktyvatoriumi susidaro vientisa, plastiška masė. Jis sklandžiai pasiskirsto ant odos, užtikrindamas tinkamą priežiūrą.
Pagrindinis šios kaukės privalumas yra okliuzijos, t.y. tam tikro sandarumo, neleidžiančio vandeniui išgaruoti iš odos, sukūrimas. Po procedūros oda išlieka intensyviai drėkinama ir atsipalaidavusi. Be to, okliuzija skatina efektyvų kitų veikliųjų medžiagų, kurios yra formulėje arba naudojamos prieš kaukę, įsisavinimą.
Itin drėkinanti dumblių kaukė suteikia ilgalaikę naudą dėl naudingų savybių ir pasirinktų ingredientų. Turtingoje formulėje yra hialurono rūgšties, kuri giliai drėkina odą, alavijo lapų ekstrakto, kuris ramina ir maitina, taip pat kalino molio ir silicio dioksido, kurie padeda išvalyti ir gaivina odą.
Reguliarus itin drėkinančios dumblių kaukės naudojimas suteiks ilgalaikių rezultatų, suteiks odai intensyvų drėkinimą, ramins ir apsaugos. Oda atrodys sveika, spindinti ir pilna gyvybės. Tai puikus papildymas jūsų kasdienei priežiūrai ir padės išlaikyti puikią jūsų odos būklę.

Talpa: 500 ml

Veikliosios medžiagos: hialurono rūgštis, alavijo lapų ekstraktas, baltas molis, silicio dioksidas

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.