Vėsinantis pėdų kremas su mentoliu MINT 125 ml Išskleisti

Vėsinantis pėdų kremas su mentoliu MINT 125 ml

12,50 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

GEHWOL FUSSKRAFT “Mint” vėsinamasis pėdų balzamas. Greitai įsigeria, neriebina ir palieka malonų išpuoselėtų pėdų pojutį. Šį kremą ypač rekomenduojame naudoti avintiesiems atvirą avalynę ir sportuojantiems. Vertingos antiseptinės medžiagos saugo nuo pėdų grybelio ir tarpupirščių niežulio. 

Gamtos sukurta natūralių mėtų, rozmarino, kalnapušės ir levandos jėga. Šiame pėdų balzame dera gaivinanti ledinė mėtų losjono vėsa, kurią suteikia medicininių Azijos mėtų eterinis aliejus ir švelnus greitai įsigerenčio į odą, puoselėjančio balzamo efektas.  Natūralus mentolis, rozmarino, kalnapušės bei levandos eteriniai aliejai atgaivina ir stiprina pavargusias bei skaudančias pėdas. 

NAUDOJIMAS:
Išspauskite 1-2 cm. kremo ir įmasažuokite juo sausas pėdas. 

Patikrintas dermatologų. Tinka diabetikams. 

Tūris: 125ml

Profesionalios kojų ir nagų priežiūros priemonės. Naudojamos gydomojo ar spa pedikiūro metu. Tai vokiška pedikiūro kosmetika, kuri turi platų asortimentą: balzamai, kremai, losjonai, vonelės. GEHWOL produktų pagrindas – įvairūs augalai, kurie užtikrina švelnų ir raminantį preparatų poveikį pėdų odai.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.