PharmFoot Osmo Tonic minkštinantis purškiklis su amino rūgštimis, 150ml Išskleisti

PharmFoot Osmo Tonic minkštinantis purškiklis su amino rūgštimis, 150ml

Translator
Translator

Detaliau

13,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
PĖDŲ MINŠKINIMO PURŠKAMAS su osmolitais ir aminorūgštimis
Rekomendacijos – Pėdų purškalas, minkštinantis nuospaudas. Profesionalus nuospaudų šalinimas naudojant podologijos priemones. Taip pat rekomenduojama diabetikams.
Veiksmas – Preparatas panaudoja sinergetinį veikliųjų medžiagų drėkinamąjį poveikį ir osmoso reiškinį, kad sumaniai suminkštintų odą. Skysčio formulė yra novatoriškas drėkinamasis ir minkštinantis koncentratas, kuriame gausu osmolitų, amino rūgščių, drėgmę išlaikančių medžiagų, minkštiklių ir polisacharidų.
Produkto sudėtyje yra naujoviško PuraBeet® komplekso ir tokių ingredientų kaip: alfa gliukanas, bisabololis, natrio piroglutamo rūgštis, glutamo rūgštis, alantoinas, karbamidas, pieno rūgštis ir lizinas. Jis turi antibakterinių ir antimikrobinių savybių.
Naudojimo būdas – Priemonei nereikia prieš tai mirkyti kojų. Apipurkškite pasirinktą vietą maždaug iš 10 cm atstumo. Palikite kurį laiką ir pradėkite šalinti skambučius. Galite purkšti kelis kartus.

Įspėjimai – nenaudoti ant pažeistos odos. Vengti patekimo į akis.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.