Lempa UV LED Glow F2 RN 220W Išskleisti

Lempa UV LED Glow F2 RN 220W

pristatymas 5-10 d.d.

23,99 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Nagų lempa Glow F2 – tai praktiškų funkcijų turintis prietaisas, leidžiantis efektyviai atlikti manikiūro ir pedikiūro procedūras naudojant hibridinius lakus, gelius ar kitus šviesoje kietėjančius preparatus. 

Tolygiai išdėstyti šviesos diodai ir inovatyvi Dual LED technologija garantuoja tobulą nagų formavimo fiksaciją. Dėl unikalaus dizaino, naudojimo paprastumo ir gerai apgalvotų funkcijų lempa puikiai tinka tiek profesionaliam, tiek namų naudojimui.

Jame yra net 57 tinkamai išdėstyti šviesos diodai,  kurių bendra galia 220 W , užtikrinantys puikų gelių ir hibridinių lakų sukietėjimą. Modelis Glow F2 yra uždaros formos, kuri leidžia tolygiai ir tiksliai sukietėti nagų formavimą. Šiame įrenginyje naudojama „Dual Led“ technologija leidžia diodams skleisti dviejų bangų ilgių šviesą, nevargina akių ir suteikia platų veikimo spektrą

Lempa turi laikmatį su keturiais užprogramuotais darbo laikais : 10s, 30s, 60s ir 99s (vadinamasis „žemos šilumos režimas“), kuris skaičiuojamas skaitmeniniame ekrane. Be to, jei nepasirinktas joks režimas, įmontuotas judesio jutiklis automatiškai įjungs lempą po ja padėjus pirštus ar pėdą, darant prielaidą, kad maksimali ekspozicijos trukmė yra 120 s . Tada ekrane bus rodomas kietėjimo laikas. Tai leidžia patogiai pasirinkti ekspozicijos trukmę, atitinkančią konkrečią akimirką atliekamą stilių ir naudojamus gaminius.

Skirta neprofesionaliam naudojimui.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.