GLOW ARCHE II manikiūro lempa Išskleisti

GLOW ARCHE II manikiūro lempa

pristatymas 5-10 d.d.

81,90 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

Unikalios lanko formos lempa Glow Arche II puikiai apšviečia atliekant įvairias procedūras, reikalaujančias tikslumo, pavyzdžiui, formuojant nagus. Puikiai tinka specializuotiems biurams, kur tinkama šviesa daro didelę įtaką atliekamų procedūrų kokybei. Tai bus ypač svarbu atliekant manikiūro paslaugas, taip pat atliekant grožio procedūras, blakstienų priauginimą, tatuiruotes ir permanentinį makiažą. Taip pat pravers fotografuojant ar filmuojant su efektais.
Išlenkta galva geresniam apšvietimui. Lenkta lempos galvutės forma yra įdomus dizainas, kuris taip pat garantuoja aukštą funkcionalumą. Platus, specialiai išlenktas profilis, užpildytas 582 LED diodais, užtikrina bešešėlį dirbamos zonos apšvietimą, garantuojantį aukštą komfortą atliekant paslaugas. Taip pat puikiai tinka fotografuoti efektus, aiškiai juos rodyti. Pieniškas, permatomas plokštės paviršius gerai išsklaido šviesą, todėl lempa nekenkia akims. Atitinkami parametrai ir galimybė reguliuoti šviesos intensyvumą užtikrina tobulą matomų spalvų atkūrimą, taigi – lempa nevargina akių net ir ilgai dirbant.
Intensyvumą galima sklandžiai reguliuoti nuotolinio valdymo pulteliu, esančiu ant maitinimo laido. Reguliavimas leidžia užtikrinti tikslų dirbamos zonos apšvietimą visą laiką. Tai suteikia puikias galimybes pritaikyti apšvietimą pagal individualius poreikius ir teikiamas paslaugas tam tikru metu. Taigi, jis pagerina darbo efektyvumą ir tikslumą, nepadidindamas akių nuovargio.
Lenkta forma ir unikalus minimalistinis klasikinio balto atspalvio dizainas leidžia „Glow Arche II“ lempai padaryti įspūdį bet kuriame interjere. Specifinė išvaizda ir forma suteikia jai netradicinį charakterį, o galimybė reguliuoti intensyvumą daro darbą efektyvesnį. Stabilūs, neslidžiu paviršiumi padengti pagrindai leidžia patogiai, stabiliai išdėstyti apšvietimą darbo vietoje. Dėl naudojamų plastikų ir metalinių elementų prietaisas yra patvarus ir lengvai valomas.

Detalesni matmenys pateikti nuotraukoje.
Į komplektaciją įeina: lempa, du pagrindo elementai, maitinimo šaltinis, instrukcija, surinkimo komplektas, pirštinės.

Duomenys:
Spalva: balti atspalviai
Diodų skaičius: 582
Šviesos spalva: 6000 K
Tarnavimo laikas: ≥ 50000 val
Galia: 40W
Įėjimo įtampa: 220-240V
Maitinimas: 24V/4A

Garantija: 12 mėnesių

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.