Lempa UV LED Glow F2 SP 220W Išskleisti

Lempa UV LED Glow F2 SP 220W

Translator
Translator
Translator
Translator
Translator

Detaliau

pristatymas 5-10 d.d.

18,99 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo
Translator
Translator
Translator
Translator
Translator

Jame sumontuoti net 57 tinkamai išdėstyti šviesos diodai (be vadinamosios mirusios zonos), kurių bendra galia 220 W, užtikrinantys puikų gelių ir hibridinių lakų sukietėjimą. Glow F2 modelis yra uždaros formos, kuri leidžia tolygiai ir tiksliai fiksuoti nagų formavimą. Šiame įrenginyje naudojama Dual Led technologija leidžia diodams skleisti dviejų bangų ilgių šviesą, nevargindami akių ir užtikrindami platų veikimo spektrą.

Lempa turi laikmatį su keturiais užprogramuotais veikimo laikais: 10 s, 30 s, 60 s ir 99 s (vadinamasis "Low Heat Mode"), kuris skaičiuojamas skaitmeniniame ekrane. Be to, jei nepasirinktas joks režimas, įtaisytasis judesio jutiklis automatiškai įjungs lempą, kai po ja pakišite pirštus arba kojų pirštus, maksimali ekspozicijos trukmė – 120 sekundžių. Tada ekrane bus rodomas sukietėjimo laikas.

Nebėra nemalonaus deginimo pojūčio fiksuojant stilių! Jau minėta „Low Heat Mode“ sistema reiškia, kad kol produktai kietėja ant nagų, prietaisas palaipsniui didina savo galią, todėl šildo lėčiau. Tai apsaugo nuo karščio poveikio. Tai nepakeičiama funkcija, ypač kietinant gelius, kurie dažnai sukelia diskomfortą naudojant kitas rinkoje esančias lempas

Prietaisas turi lengvai nuimamą nuimamą dugną, todėl pedikiūro ar podologijos procedūrų metu pėdą po lempa pakišti daug lengviau. Ši parinktis taip pat puikiai tinka įrangai valyti ar dezinfekuoti. Sidabrinė rankena su poliruota apdaila yra vizualiai patrauklus priedas, leidžiantis lengviau perkelti įrenginį ir puikiai tinka mobiliesiems stilistams. Taip pat korpuse yra įpjova, kurią galima naudoti kaip telefono atramą.

Prieš naudodami atidžiai perskaitykite instrukcijas.

Komplekte: lempa, maitinimo blokas, instrukcija lenkų kalba.
Duomenys:
Korpuso spalva: sidabro atspalviai
Laikmatis: 10 s, 30 s, 60 s, 99 s
Maksimalus darbo laikas: 120 s
Judesio jutiklis: taip
Ekranas: skaitmeninis LCD
Šviesos diodų skaičius: 57
Galia: 220 W
Įėjimo įtampa: 100-240V
Šviesos bangos ilgis: 365 nm, 405 nm
Matmenys: 22,5 cm x 20 cm x 11 cm

Garantija: 12 mėnesių

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.